2777
2789
عنوان

لحظه ای هم برای خودم (تمرینات خویشتن دوستی)

| مشاهده متن کامل بحث + 1417 بازدید | 231 پست
پس استعدادش به مامانش کشیده 💘🧿💘♥️😉🍓اون که اره با حوصله و خیال راحت می‌کشن ولی اینکه یادت باشه ک ...

😂😂اره راست‌میگی...یبار تو ‌نقاشی ک‌از‌من‌کشید، لباسمو دُکُلته‌کشیده بود،بخدا قسم...بعد شوهرم‌دید،گفت بابایی اینا‌ چی ین‌کشیدی؟ خیلییی جدی گفت خب مدل لباس مامانیه ک جوجوهاشو گذاشته توش🤣🤣🤣🤣

خودت باش'....آدما مجبور نیستن ازت خوششون بیاد تو هم مجبور نیستی اهمیت بدی'💖
آره والا تازه آبجی نداشت‌ش هم میکشه 😂😂ولی میگه تو نه 😐ساحل من خودم همیشه بهشون یاد دادم که باباشو ...

افرین‌فاطمه...منم خیلی برام‌مهمه‌ک رابطه بچها با باباشون‌خوب باشه👌🏻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عملی چجوری ساحل؟؟؟😄من عملیم‌نسبت‌ب امین فقط گاهی،لپشو با سرعت‌باد میبوسم با اون، ( باش خب،ببخشید دی ...

عملی آزی مثلا غذای مورد علاقش رو بپزی یه مدل چراغ سبزه 😉

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂وای ازگل 😂😂😂😂😂😂😂😂😂اینارو به تو که خواهرمی میگما نه به عموم سایت که نمی‌ ...

آخه تو جقدر خوبی و دلت صافه ساحلی خوش قلب من 😍😍😍😍😍😍😍

عملی آزی مثلا غذای مورد علاقش رو بپزی یه مدل چراغ سبزه 😉

آهان‌از اون‌لحاااظ😂😂😂

ن‌من،نهایت‌عملیم همینه همون لحظه

دیگه‌خودمو‌ب زحمت‌نمیندازم‌

آهان‌از اون‌لحاااظ😂😂😂ن‌من،نهایت‌عملیم همینه همون لحظهدیگه‌خودمو‌ب زحمت‌نمیندازم‌

خسته نباشی عزیزم 😂😂 هرچند که منم معمولا مثل خودتم 😉

آخه آزی به طرف مقابل هم بستگی داره بعضیا محبت بیش از حد رو اشتباهی برداشت می کنن و عکس جواب میده . 

خسته نباشی عزیزم 😂😂 هرچند که منم معمولا مثل خودتم 😉آخه آزی به طرف مقابل هم بستگی داره بعضیا محبت ...

😂😂😂😂

اره درست‌میگی‌سارا...

چرا‌من‌متوجه نشدم.منظور ساحل رو🤣🤣

علتش سردی شدید هواست فک کنم

ما امروز بطور عجیب و‌ناجوانمرانه هوای شهرمون سرد شده.

این‌هوارو‌ ما وقتایی ک برف داریم‌تجربه‌میکنیم ن‌الان‌ک‌هیچ‌بارندگی ای نداریم.🥶

دخترا این‌نقاشی دخترمهخودش و منو کشیدهاونور خونه باباشو دادششو کشیدهاونم‌ک‌خونمونهیه پسری هم‌ک‌روی ن ...

ای جاااااااااان 😍😍😍😍😍😍 آفرین خانوم قرتی جان

آزی رفتم چند سال پیش دخترم  دو سه سالش بود همچین نقاشی کشیده بود آورد نشونم داد دستام خیس بود یه قطره آب به نقاشیش افتاد تو ذوقش خورد ... دیگه تا یک سال به همه با زبون شیرین خودش می گفت من یه نقاشی مخشر ( محشر 😉) کشیدم مامان کفیس( کثیف 😉) کرد 

کل فامیل وقتی منو میدیدن می گفتن سارا چرا نقاشی بچه رو کفیس کردی؟؟؟؟😉😉😉

به صورت مجازی 😁😁😁😁😁ان شاء الله پولدار میشی میای بهمون سر می زنی 🤲😍آزگل شیرازی هست ولی نمیدونم ...

انشالله 😍😍😍😍

ساعت ۹_۳۹ دقیقه شنبه ۲۵_۹_۱۴۰۲ خبر رسید برآورده شدی 🫀💫💌 ☀️🌱💙رحمت خداوند تا ابد برای زندگی من باقیست ☀️🌱💙
چقدر خوبه که ما تو رو داریم ساحل جونمالانم که فصل پرتقال و نارنگی هست حتما انجامش میدم 😙😙

عزیزمنی ♥️🍓 مهربونم 

ساعت ۹_۳۹ دقیقه شنبه ۲۵_۹_۱۴۰۲ خبر رسید برآورده شدی 🫀💫💌 ☀️🌱💙رحمت خداوند تا ابد برای زندگی من باقیست ☀️🌱💙
اهایکیار صبح باید بشوری یکبار هم شبدرسته؟ میگم به جای شوینده یه چیز طبیعی نیست بزنیم به پوستمون تمیز ...

اره عزیزم 

.. قدیمیا با شیر تمیز میکردن 

🤩الان رو نمی‌دونم به کار میاد یا چی

ای جاااااااااان 😍😍😍😍😍😍 آفرین خانوم قرتی جانآزی رفتم چند سال پیش دخترم دو سه سالش بود همچین نق ...

فداتتت

ای جانم، کفیس 😂😂😂😂😂

خیلی عالیه 👌👌👌👌حتما پوست انار رو خشک میکنمالبته ساحلی قبلا گفته بودی خشک کنم به عنوان ضدعفونی کن ...

😍😍😍😍😍😍و عزیزمممممم چقدرهم خوب هزار ماشاالله به  مامان  شما سارا جان که همه فن حریفه واسه بحث زیبایی 

اره عزیزم پوست قهوه ای هم میشه میجوشونی حالت حنا درست کردن اگه بخوای رنگ بده و درمانی باشه اما اگه نه حالت ماسک و تقویت و درمان باشه همون روش مادر شما فوق العادست 

... 🥺💘💘💘🥺چقدر خوشحال شدم که یادته اره خداروشکر کلی نعمت خوب داریم که میشه واسه موارد مختلف استفاده کرد 

حتماااا دست بکار شو 😉فوق العاده ست