2777
2789
عنوان

لحظه ای هم برای خودم (تمرینات خویشتن دوستی)

| مشاهده متن کامل بحث + 29708 بازدید | 4533 پست
اوووه، خب پس‌...مرسی گلم

آزگل جان  استاد مقدم میگه  که این مو جودات تاریکی از ترس نیرو و تغذیه  میکنند 

همینکه ما خودمون رو به خدای بزرگ بسپاریم و خودمون رو تو  حمایت الهی ببینیم هیچ قدرتی ندارند و بی آزار میشن 😉

این جهان زندان و ما زندانیان                                                                                                                              حفره کن زندان و خود را وارهان                                                                 (مولوی)

خدا شکرت برای رزق و روزی که بی حساب و از جایی که فکرش رو هم نمیکنم  روزی من کردی 

خدایا شکرت  برای سلامتی و آرامش خانوادم 

خدایا شکرت  برای اینترنت و  کسب و کارهای پر رونق مجازی که  موجب راحتی ما شدن 

خدایا شکرت برای افراد مهربون و پر از انرژی مثبت که دوست و همنیشن هستم باهاشون 

خدایا شکرت برای  نور خورشید زیبایی ماه،درخشش ستاره ها 

خدایا شکرت برای غذا خوشمزه و مفیدی که روزی ما کردی 

خدایا شکرت برای سمیع بودنت که همیشه حرفهای دلم رو شنوا هستی

خدایا شکرت  برای هادی بودنت که در مسیر هدایت قرارمون دادی 

خدایا شکرت  برای فتاح بودنت که یاریمان کردی برای موفقیت  و پیروزی 

خدایا شکرت  برای هر آنچه که در ذهن دارم و هر آنچه که از آگاه نیستم از نعمات الهی ای مهربان ترین مهربانان ای بخشنده ترین بخشایشگر ان 

سپاسگزارم سپاسگزارم سپاسگزارم 

این جهان زندان و ما زندانیان                                                                                                                              حفره کن زندان و خود را وارهان                                                                 (مولوی)

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

سلام خانمی خیلی خوش اومدین 🌹🌹🌹🌹

سلام عزیزم مرسی🥰🧡

یه صلوات واسه خوشبختی خودت میفرستی😁اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🤝میشه  واسه  منم دعا کنین🌱آرزومه برم کربلا با شوهرم انشالله  تو سال جدید همه به آرزوهای قشنگشون برسن 🥺 تو تاپیک های نذرصلوات و دعا  منو تگ کنین  .... تومثل عکس ماه در برکه ای درمنی و دور از من🥺🫂❤تاریخ امضا ۲۵اسفند ماه ۱۴۰۲🤷‍♀️😄
ساحلی یادم رفت بگم😁 من از حموم که بیرون میام موهام رو با حوله آبش رو میگیرم میرم پشت به آفتاب🌞 میش ...

شمام که اینجایی  عزیزم😍

یه صلوات واسه خوشبختی خودت میفرستی😁اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🤝میشه  واسه  منم دعا کنین🌱آرزومه برم کربلا با شوهرم انشالله  تو سال جدید همه به آرزوهای قشنگشون برسن 🥺 تو تاپیک های نذرصلوات و دعا  منو تگ کنین  .... تومثل عکس ماه در برکه ای درمنی و دور از من🥺🫂❤تاریخ امضا ۲۵اسفند ماه ۱۴۰۲🤷‍♀️😄
آزگل جان استاد مقدم میگه که این مو جودات تاریکی از ترس نیرو و تغذیه میکنند همینکه ما خودمون رو به ...

دقیقا پانته آجون...

من‌ همیشه اگه پیش بیاد واسم، فقط یاد خدا، ونترس بودنم کمکم میکنه...

خودت باش'....آدما مجبور نیستن ازت خوششون بیاد تو هم مجبور نیستی اهمیت بدی'💖

خدایا شکرت بابت وجود پسر باهوشم شکرت بابت قد و وزن عالیش 

خدایا شکرت بابت عشقی  از همسرم دریافت میکنم

خدایا شکرت همسرم آدم کاری و خانواده دوستیع 

خدایا شکرت بابت رزق و روزی بی کرانت ک تو زندگیم سرازیره 

خدایا شکرت بابت پس اندازم ک هر روز بیشتر میشه

خدایا شکرت بابت وجود مادر نازم 

خدایا شکرت دندون هامو تا قبل عید درست کردم 

خدایا شکرت پوست صورتم روشن و صاف پر شده شکرت موهام پر شده

خدایا شکرت اندامم عالی شده 

خدایا شکرت صاحب خونمون باهامون راه اومد و مبلغش جور شد

خدایا شکرت بابت سلامتی بدنم 

خدایا شکرت ی خونه دو خوابه بزرگ پر از وسیله نو خریدیم 🏡

خدایا شکرت ،خدایا شکرت،خدایا شکرت 

سالیانیست ک من سنگ صبور خودمم ؛)

سلام دوستان شبتون بخیر

خدایا شکرت بخاطر اینکه سالم و سلامتیم

خدایا شکره بخاطر اینکه را میریم و میبینیم

خدایا شکرت بخاطر وجود دخترم و پسرم و همسرم و خانواده ام

خدایا شکرت که همه جی خوبه

خدایا شکرت که منو از افراد سمی دور میکنی

خدایا شکرت بخاطر اینکه آزمایشای همسرم اوکی بود

خدایا شکرت که امروز دوستمو دیدم و باهم حرف زدیم

خدایا شکرت که بخاطر وجود پر از مهرت توی زندگیم

خدایا شکرت دارم سادگی رو میزارم زمین

ر

شمام که اینجایی عزیزم😍

سلام دلبری 🥰

خوبی گلم 

اره پس چی😀

🇵🇸🇮🇷یا مهدی ادرکنی❣️السلام علیک یا صاحب الزمان عج❤️ اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری سلام الله علیها 💙یا اللّهُ یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک 💚یا صاحب الزمان همیشه هوامو داشته باش و رهام نکن. اگر دوست دارین بگین تاپیک های مهدوی تگتون کنم.💙به هر روشی که بلدین با امام جانمان صحبت کنین. اگر قلمی دارین.اگر آهنگسازین، اگر فروشنده این اگر معلمین،اگر خانه دارین،اگر کارمندی،وقت بزارین و یک کار رو نذر امام زمان عج الله کنین. نذر اینکه به این معنا که من اینکارو انجام میدم و تقدیم میکنم به شما خوبتر از تمام خوبهای عالماگر غمی دارین اول به اطلاع امام جانمان برسونیناگر شاد هستین اول به اقاجانمان بگید. یک یار بی نظیره✔️و اینکه هرلحظه فرصت کردین در شادی و غم با خداوند درددل کنین،و یادمون باشه عشق اول از خداوند نشات میگیره. یعنی حب اول از خداست. اون عاشق ماست که ما جذبش میشیم. 

ته ته هر زنی، 

یه دخترک با دامن گل‌دار نشسته که دلش محبت، ذوق، و علاقه می‌خواد.

ته ته هر مردی،

یه پسرک با شلوارک کوتاه نشسته که دلش توجه، شنیده‌شدن، و تحسین می‌خواد.

حواستون به بچه‌های درونشون باشه.

• لوکوموتیو •

➺ @Twitter_eita [عضویت]

🇵🇸🇮🇷یا مهدی ادرکنی❣️السلام علیک یا صاحب الزمان عج❤️ اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری سلام الله علیها 💙یا اللّهُ یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک 💚یا صاحب الزمان همیشه هوامو داشته باش و رهام نکن. اگر دوست دارین بگین تاپیک های مهدوی تگتون کنم.💙به هر روشی که بلدین با امام جانمان صحبت کنین. اگر قلمی دارین.اگر آهنگسازین، اگر فروشنده این اگر معلمین،اگر خانه دارین،اگر کارمندی،وقت بزارین و یک کار رو نذر امام زمان عج الله کنین. نذر اینکه به این معنا که من اینکارو انجام میدم و تقدیم میکنم به شما خوبتر از تمام خوبهای عالماگر غمی دارین اول به اطلاع امام جانمان برسونیناگر شاد هستین اول به اقاجانمان بگید. یک یار بی نظیره✔️و اینکه هرلحظه فرصت کردین در شادی و غم با خداوند درددل کنین،و یادمون باشه عشق اول از خداوند نشات میگیره. یعنی حب اول از خداست. اون عاشق ماست که ما جذبش میشیم. 

‹ برای ساختن آنچه، از تو ساخته نیست

خدا را صدا بزن ›

━━━✥⃝@ayegerafy📿

‹ برای ساختن آنچه، از تو ساخته نیست

خدا را صدا بزن ›

━━━✥⃝@ayegerafy📿

دوستای خوشگلم سلااااام امیدوارم روزتون عاااالی باشه🥰

طبق قرارمون من اومدم از کلاس روانشناسی گروهی که رفتم براتون بگم🥰😘

عرض کنم که دیروز رفتیم و مبحث کلاس درباره شفای درون و شفای زندگی هست ، کلی صحبت شد ، کتاب هنوز بدستمون نرسیده و یکشنبه میرسه ، و فردا هم کلاسمون کنسل شده🥰

حالا از کلاس بگم اینکه مبحث دیروز درباره افکار غلط و افکار منفی بود ، گفتن که دیدین بعضی ها مثلا عروسی میرن ازشون میپرسین که عروسی چطور بود؟؟ میگن افتضاح ، غذا بد ، تالار سرد، عروس میکاپش افتضاح و‌.... این افراد فقط چیزهای منفی رو میبینن وگرنه قطعا هر عروسی یه دونه جنبه مثبت هم داره ، یا مثلا میرن سینما میپرسین فیلم چطور بود؟ همیشه میگن خیلی بد بود چی بود این فیلم .... و کلی مثال دیگه 

این آدم ها یاد گرفتند همیشه جنبه منفی هر چیزی رو پررنگ کنن و همیشه در حال ناله هستن....

✅️ ما قرار شد از این به بعد منفی ها رو کلا حذف کنیم و جنبه های مثبت هر چیزی رو ببینیم ، و این مثبت ها اینقدر تو ذهنمون زیاد بشن که یادبگیریم همیشه جنبه مثبت قضیه رو ببینیم

⛔️ اون وسط بحث دااااغ رفتارهای مادرشوهر پیش اومد و بعضی ها سر دردل دلشون باز شد ، گلایه کردن و گریه کردن و خالی شدن....

✅️ بعدشم قرار شد این هفته در کنار دیدن جنبه های مثبت به خودمون برسیم ، 

یه مثالی زده شد ( یه داستانه)... از اینکه یه آقایی دوتا زن داشتن و تاجر بودن و میرن سفر و برای هر دو تا خانوم پول میفرستن ، زن اولی به خونه زندگیش میرسه و وسایلارو عوض میکنه ولی خودش هیچ تغییری نمیکنه ، زن دومی حسابی به خودش میرسه و خونه زندگیش رو نو نمیکنه همون وسایلای قدیمی ، از قضا که آقا برمیگردن از سفر میرن پیش زن اول و میبینن که خونه چقدر تغییر کرده، خوشحال میشن ولی رغبتی برای موندن پیش این زن ندارن و میرن پیش زن دوم میبینن بلللله به به چقدر به خودش رسیده و اقا خوشش میاد و وقتی میبینه خونه اوضاعش خوب نیست به خانوم میگه لیاقت تو این زندگی نیست و میبرش خونه زن اول و زن اول رو طلاق میده ❌️

گفتند که حتما برای زیبای تون هزینه کنید، قرار نیست برید خودتون رو پلنگ کنید😅 فقط به پوست و مو و لباس ... برسید ، هم حال خودتون خوب میشه و هم وقتی همسرتون همیشه شمارو مرتب و شیک ببینن کیف میکنن✔️

این دوتا مبحث برای دیروز بود ، 

🟢 پس یادمون باشه از امروز جنبه های مثبت هر اتفاقی رو ببینیم و به خودمون برسیم 🟢

دوستتون دارم و امیدوارم مفید بوده باشه🌹❤️ جلسه بعدی میشه یکشنبه، دوست داشتین بازم میام براتون مینویسم🌈

مم صبح چند بار فرستادم اینو نیومد

الان میبینم چند بار ارسال شده😶