دوستای خوشگلم سلااااام امیدوارم روزتون عاااالی باشه🥰
طبق قرارمون من اومدم از کلاس روانشناسی گروهی که رفتم براتون بگم🥰😘
عرض کنم که دیروز رفتیم و مبحث کلاس درباره شفای درون و شفای زندگی هست ، کلی صحبت شد ، کتاب هنوز بدستمون نرسیده و یکشنبه میرسه ، و فردا هم کلاسمون کنسل شده🥰
حالا از کلاس بگم اینکه مبحث دیروز درباره افکار غلط و افکار منفی بود ، گفتن که دیدین بعضی ها مثلا عروسی میرن ازشون میپرسین که عروسی چطور بود؟؟ میگن افتضاح ، غذا بد ، تالار سرد، عروس میکاپش افتضاح و.... این افراد فقط چیزهای منفی رو میبینن وگرنه قطعا هر عروسی یه دونه جنبه مثبت هم داره ، یا مثلا میرن سینما میپرسین فیلم چطور بود؟ همیشه میگن خیلی بد بود چی بود این فیلم .... و کلی مثال دیگه
این آدم ها یاد گرفتند همیشه جنبه منفی هر چیزی رو پررنگ کنن و همیشه در حال ناله هستن....
✅️ ما قرار شد از این به بعد منفی ها رو کلا حذف کنیم و جنبه های مثبت هر چیزی رو ببینیم ، و این مثبت ها اینقدر تو ذهنمون زیاد بشن که یادبگیریم همیشه جنبه مثبت قضیه رو ببینیم
⛔️ اون وسط بحث دااااغ رفتارهای مادرشوهر پیش اومد و بعضی ها سر دردل دلشون باز شد ، گلایه کردن و گریه کردن و خالی شدن....
✅️ بعدشم قرار شد این هفته در کنار دیدن جنبه های مثبت به خودمون برسیم ،
یه مثالی زده شد ( یه داستانه)... از اینکه یه آقایی دوتا زن داشتن و تاجر بودن و میرن سفر و برای هر دو تا خانوم پول میفرستن ، زن اولی به خونه زندگیش میرسه و وسایلارو عوض میکنه ولی خودش هیچ تغییری نمیکنه ، زن دومی حسابی به خودش میرسه و خونه زندگیش رو نو نمیکنه همون وسایلای قدیمی ، از قضا که آقا برمیگردن از سفر میرن پیش زن اول و میبینن که خونه چقدر تغییر کرده، خوشحال میشن ولی رغبتی برای موندن پیش این زن ندارن و میرن پیش زن دوم میبینن بلللله به به چقدر به خودش رسیده و اقا خوشش میاد و وقتی میبینه خونه اوضاعش خوب نیست به خانوم میگه لیاقت تو این زندگی نیست و میبرش خونه زن اول و زن اول رو طلاق میده ❌️
گفتند که حتما برای زیبای تون هزینه کنید، قرار نیست برید خودتون رو پلنگ کنید😅 فقط به پوست و مو و لباس ... برسید ، هم حال خودتون خوب میشه و هم وقتی همسرتون همیشه شمارو مرتب و شیک ببینن کیف میکنن✔️
این دوتا مبحث برای دیروز بود ،
🟢 پس یادمون باشه از امروز جنبه های مثبت هر اتفاقی رو ببینیم و به خودمون برسیم 🟢
دوستتون دارم و امیدوارم مفید بوده باشه🌹❤️ جلسه بعدی میشه یکشنبه، دوست داشتین بازم میام براتون مینویسم🌈