2777
2789
عنوان

نامزدم گفت 😑🥲🤣

659 بازدید | 48 پست

نامزدم بهم گفت تو چاق شو بالا 58 کیلو باید بشی یا 58،من هر چقدر بخوای بهت پول میدم

و الان من 40 کیلو ام

و گفت تا هر وقتم بخوای فرصت داری

فک کنم بتونم 54 بشمولی 58 یذره سختمه و غیر ممکن، 160 قدمه

سـاکت در پـیله ی خویـش بـه فکـر پروانـه شـدن... 🎀✨

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چاق میشی نکن

هر حرفی توی تاپیک استارتر زدم یعنی نظر منه و به هیچکس ربطی نداره اگرم که اینو متوجه نمیشن و کلا مشکل دارین توی فهمیدن ریپ بزنین تا توجیه تون کنم عزیزانم ولیییی از هم‌نظرها به خوبی استقبال میشه🤣

یعنی همینجور ک الان هستی نمیخوادت 

پول ک میگن کثیفه براهمچین مواقس ک ارزش انسانم زیرسوال میبره

کمبود وزنتو تحت نظر دکتر درمان کن

وَ خُدا را آنگــونہ کــِ سِزاوارِ اوستــ نَشناختـــیم...                                                                                                                                                                                  خُدایا شُکرت بخاطرِ وجودِعزیزانم(همسرم💞پسرم😍دخترم😍خانوادم💖)وَ آرامشے کـِ دارم...
یعنی همینجور ک الان هستی نمیخوادت پول ک میگن کثیفه براهمچین مواقس ک ارزش انسانم زیرسوال میبرهکمبود و ...

نه منو خیلی دوست داره ولی میگ دوست دارم چاق بشی، میگ کلا از اندام و همه چیز خودتو گرفتی، من قبلا 52 کیلو بودم، خیلی خوسگل تر بودم

سـاکت در پـیله ی خویـش بـه فکـر پروانـه شـدن... 🎀✨

خوشبحالت کاش منم رژیم چاقی داشتم عاشق اینم یه جعبه شیرینی خامه ای تپل بخورم سیب زمینی با سس زیاد سوخاری با سس خردل پیتزا نوشابه واای وای وای 😋🥺😍

گر قیامت قصه باشد من کجا بینم تو را ؟💔