2777
2789

سلام بچه ها یه سوالی داشتم ما یه همسایه ای داریم یه آقا و پسرش واحد بغلی ما زندگی میکنن ک آقا مجرده حالا نمیدونم طلاق گرفته یا زنش مرده فقط میدونم تنهاست ولی متاسفانه صبحا ک بچش نیست هی صدای رابطه ازخونشون میاد و یه خانوم دیدم ک صبحا میره اونجا تا اینجاش میگم به من ربطی نداره ولی خیلی سروصدا میکنن خیلییی قشنگ صدای خانومه تو اتاق ما میپیچه ماهم بچه کوچیک داریم میشه شکایتشو به صاحبخونش کنیم ک بیرونش کنه چون واقعا بخاطر صداهاش اذیتیم 😢

گفته بودی که چرا محو تماشای منی، آنچنان مات که حتی مژه بر هم نزنی، مژه برهم نزنم تا که ز دستم نرود، ناز چشم تو به قدر مژه برهم زدنی

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

همسایه قبلی اصلا اینجور نبودن اینا خیلی بی حیان حس میکنم خانومه ازعمد بلند اینقد جیغ و داد میکنه چون درحالت عادی صدایی ازخونشون نمیاد ک بگم همیشه صدا هست ولی اون تایم خیلی سروصدا میکنن منم میام خیلی وقتا تو اتاق آهنگ بلند میزارم ک متوجه بشه صداشون میاد ولی اصلا بازم همونجورین

گفته بودی که چرا محو تماشای منی، آنچنان مات که حتی مژه بر هم نزنی، مژه برهم نزنم تا که ز دستم نرود، ناز چشم تو به قدر مژه برهم زدنی
خو تذکر بدین خودتون‌ام‌نمیتونینب صاحبخونه بگین تذکر بده

شوهرم یبار بهش گفته که ما بچه کوچیک داریم اتاق خوابتون عوض کنید باید بفهمه منظورش چیه ولی اصلاااا براش مهم نیست خیلیم هیزه منو هروقت تنها ببینه تو آسانسور کلی گرم میگیره با بچه هام حرف میزنه ک حالمو بهم میزنه خیلی بدم میاد ازش

همسایه قبلی اصلا اینجور نبودن اینا خیلی بی حیان حس میکنم خانومه ازعمد بلند اینقد جیغ و داد میکنه چون ...

در قدم اول رو یه برگه بنویسید که سروصداتون زیادع و بذارید براشون

اگر رعایت نکردن به مدیرساختمون بگید

بازم رعایت نکردن به صاحب خونشون بگید

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !
اره شکایت کن ازش ب صاحب خونه

میشه بخاطر همچین چیزی بگیم بیرونش کنه؟ 

همسایه قبلی اصلا اینجور نبودن اینا خیلی بی حیان حس میکنم خانومه ازعمد بلند اینقد جیغ و داد میکنه چون ...

این وقت ها شما آهنگ یا تی وی بذارید فعلا

به صاحبخونه هم بگین رعایت کنن

یک آن شد این عاشق شدن دنیا همان یک لحظه بود😍...آن دم که چشمانت مرا از عمق چشمانم ربود😍                                                                                                               عزیزان درخواست دوستی را نمیتونم قبول کنم. پیام های خصوصی را جواب دادم، و لغو دوستی زدم.چون دیگه نمیتونم پیامها را جواب بدم، دوست نداشتم پیام بدین و پاسخی دریافت نشه و من شرمنده بشم❤🙏ایام به کامتان  

شوهرت به خودش بگه مردا واسه این چیزا با هم تعارف ندارن شوخی خنده بهش بگه اره صدات محل برداشت و این ح ...

گفته بهش یبار ک اتاق خوابتون عوض کنید ما بچه کوچیک داریم ولی بازم همینه همیشه صبحا ک پسرش نیست بعضی وقتا خانومه میاد فقط میگم خداروشکر بچه بزرگم مدرست کوچیکه هم هنوز 2سالشه ولی بالاخره میفهمه دیگه

در قدم اول رو یه برگه بنویسید که سروصداتون زیادع و بذارید براشوناگر رعایت نکردن به مدیرساختمون بگیدب ...

اوکی👌

مرتیکه هول اه عصابم خورد شد

یجوریم میبینمش حالم بهم میخوره فقط دلم میخواد نباشه