2777
2789
عنوان

همسایه ای ک مجرده و رفت و آمد تو خونش زیاده

| مشاهده متن کامل بحث + 492 بازدید | 42 پست
صدرصد عمدا اینکارومیکنه شما هم اون تایم درشان ومحکم بالگدبکوبید

زشته خجالت میکشم یرم درخونش 

لعنتی صبحا هم همیشه تنهام صداشو ضبط کردم تا به شوهرم بفهمونم چقد صدا واضح میاد اگه اون خونه باشه بهتره

گفته بودی که چرا محو تماشای منی، آنچنان مات که حتی مژه بر هم نزنی، مژه برهم نزنم تا که ز دستم نرود، ناز چشم تو به قدر مژه برهم زدنی
زشته خجالت میکشم یرم درخونش لعنتی صبحا هم همیشه تنهام صداشو ضبط کردم تا به شوهرم بفهمونم چقد صدا واض ...

پس بروبالگدبزن فرارکن

الهم عجل لولیک الفرج💚میشه برای حل مشکلاتم یه صلوات بفرستید💚💚💚شده ازدردبخندی که نبارد چشمت؟؟؟😔من در این خنده ی پرغصه مهارت دارم😔مرادردیست اندردل که گرگویم زبان سوزد 😔وگردم درزنم ترسم که مغز استخوان سوزد😔منجم کوکب بخت مراازبرج بیرون کن😔که من کم طالعم ترسم زآهم آسمان سوزد😔😭
بیشتر ببینید

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

راحت و بیخیالتو حمام صدای یکی نه قشنگ ۵ تا با همهمسایه دعوا کرد باهاش گفت صیغه کردم اینم مدرکهیچ کار ...

وای این دیگه چقد پرویه😕😕😕

همسایه ها انقد کلاس میزاره بعد فرهنگ صفررررررر

گفته بودی که چرا محو تماشای منی، آنچنان مات که حتی مژه بر هم نزنی، مژه برهم نزنم تا که ز دستم نرود، ناز چشم تو به قدر مژه برهم زدنی
چقد مردم بی حیا شدن واقعا حداقل میتونن آهنک بزارن بعد متراژ خونه های ما بزرگه و فقط یه دیوار اتاق خو ...

برا ما که انگار تو خونه هستن ،تو اتاق ها خیلی صدا میاد

خودشونم میدونن

برا من یکی نیست

۲ تا همسایه م اینجوریه که من یکیشو نمیشنویم ولی یکیش کامل صدا میاد ،خودشم مدیر ساختمونه همسرم زنگ زد بهش گفت اونم گردن نگرفت که خودشه از اون موقع اومد پنجره چند جداره زد یکم بهتره ولی زنه بیحیا باشه جیغ جیغ کنه صدا باز میاد

برا ما که انگار تو خونه هستن ،تو اتاق ها خیلی صدا میادخودشونم میدوننبرا من یکی نیست۲ تا همسایه م این ...

لعنت ب آپارتمان واقعا🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

باشه😂😂فعلا چندروزه نیومده فردا اگ اومد و صداشون اومد هم مشت میزنم هم همون لحظه مدیر ساختمون خبر می ...

اگر شوهرت پایه بود بعد مشت زدن بهش بگو ادای آه و ناله شو دربیاره تا خجالت بکشه 🥴😂

۲۲دی ماه ۱۴۰۳=93کیلو.... قصدم اینه تاعید ۹۰ بشم انشاءالله....

اگر شوهرت پایه بود بعد مشت زدن بهش بگو ادای آه و ناله شو دربیاره تا خجالت بکشه 🥴😂

اون تایم خونه نیست😂😂 تایم مدرسه زنه رو میاره ک شوهرمم سره کاره

اینا یه مشکلی دارن والا ما کلی ساله متاهل هستیم تا حالا سایلنت بودیم 😂

دقیقا🤦‍♀️

ما کارمندیم زورمون میاد صبح پاشیم بریم سر کار فک کن این زن ساعت کوک میکنه صج ب صبح میاد می.. برمیگرد ...

😂😂😂