2777
2789

خیلی وسواس دارم رو ظاهر شاید صدبار اینجا عکس گذاشته باشم نظر پرسیدم 

میرم بیرون همش سرم پایینه که نکنه زشتم یا تیپم بده 

امسال قراره برم دانشگاه از الان حالم بده که چجوری میخوام چند سال داخل دانشگاه باشم 

چیکار کنم اعتماد به نفس بگیرم ؟ راه حلی دارید؟

کاربری دست دو نفر🌙💓

منم💔

میشه تاپیک قبلمو در مورد‌موهام‌ بخونی

لطفا امضامو بخونین که سو تفاهم پیش نیاد💙👌با افتخار استقلالی ام حتی تو بدتر شرایطش حتی اگه ته لیست باشه یک هررر اتفاقی بیوفته پس فک نکنین با توهین‌های شما نظر من برمیگرده👌🫂💙ای کوروش،شاه شاهان،آزاد مردِ آزاد مردان و شاه ایران و جهان،اسوده بخواب زیرا که ما بیداریم👀🕊️🫂عزیزای دلم اگ با تاپیکم یا ریپلایم ناراحت شدین بدونین هیچ قصدی ندارم🌱💙🥲هرچی میزارم صرفا نظر خودمه و دوست دارم موافقام بیان تا با کسی بحث نکنم💙پس عزیزان لطفا مراقب باشین که ناراحتتون نکنم شرمنده💙🫀

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

تو چه جور میخای کنفرانس بدی تو دانشگاه ؟ما تو دانشگاه حتی باید تدریس هم کنیم تازه ایراد میگیرن انتقا ...

وای خیلی استرس دارم فقطم برا ظاهرمه وگرنه میتونم صحبت کنم و اینا

کاربری دست دو نفر🌙💓

افریده خدایی. ممکنه بنظر بعضیا زشت باشی یا خوشکل باشی

مهم اینه ک خودت حس خوبی ب چهرت داشته باشی

قبول کن این چهره توعه با هر نقصی هم زیبایی

تایپک های دختر_گرانبها رو بخون

ساقی به نور باده برافروز جام ما

مطمئنم خوشگلی

اگه الان خودتو درمان نکنی بری دانشگاه صدبرابر بدتر میشی 

چون توی دانشگاه دخترایی هستن ک خوشگلتر و خوشتیپ ترن و اگه اعنماد ب نفست بالا نباشه مدام در حال مقایسه هستی

مطمئنم خوشگلیاگه الان خودتو درمان نکنی بری دانشگاه صدبرابر بدتر میشی چون توی دانشگاه دخترایی هستن ک ...

بقیه میگن وسواست الکیه ولی من باور نمیکنم میگم میخوان دلداری بدن

بخدا تو مترو میبینم چه دخترا خوشگل و عمل کرده ای هست بدتر میشم

کاربری دست دو نفر🌙💓

بقیه میگن وسواست الکیه ولی من باور نمیکنم میگم میخوان دلداری بدنبخدا تو مترو میبینم چه دخترا خوشگل و ...

خب همین دیگ 

ببین منم همین جوری بودم اعتماد ب نفسم داغووون بود

نمیگم الان کامل خوب شدم ولی بهتر شدم

دیگ ظاهرم زیاد برام مهم نیست خودمو قبول کردم

انرژیمو صرف تمرکز روی کارای دیگ میزارم 

روی خودت کار کن