2777
2789

سلام به همه من ازدواج دوممه وهمسرم ازدواج اولش من چلگی بااون همسرم داشتم یک باردیشب مادرشوهرم گفت چله میخوای مادر؟ هرجورتوبخوای مامیگیریم واست منم گفتم من میرم واسه شوهرم خریدمیکنم اماخودم نمیخوام بجاش پولشوطلابگیرین واسم ..تاالان ۳تاالنگو و۲تاانگشترواسم گرفتن...یک نفرازفامیل هاشونم فوت کرده که نمیشه مراسم گرفت منم به شوهرم گفتم ۲تاالنگوبگیرواسم چون چلگی بخوایم بگیریم هم هزینه آتلیه الان ۱۰تا۱۵تومن میشه

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ماشالله توقع همین فرمون برو جلو رو سرشونی

ینی زیادخواستم؟ خب الان بخوام برم خریدلباس وارایشگاه ومجلس واونام میوه بدن بچینن وآتلیه که پوله همون ۲تاالنگومیشه که

جووون چه کم توقعی

✌🏻 از هر آدمی به اندازه شعورش توقع داشته باشین ✋🏻🥲       حداقل اینطوری ،کمتر عذاب میکشین... چون ما به هررررکی پرو بال دادیم،پرواز کرد🕊️ از اون بالا رید💩 روی سرمون!!                          ❌اگه مخالف حرف منی🤔لازم نیست ،ریپلی کنی❌و نظرتو به من تحمیل کنی!! نظر من همینه ک برای اسی نوشتم..              نظر من برای تو نیست،به خودت نگیر   ✌🏻😏                                                                                                    ❌❤️میشه ازت خواهش کنم برام 🖤 1دونه یا هرچندتا دوست داری عزیزم 🖤برام  سوره کوثربخونی😢🌼🥰🖤 بِسْمِاللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم❤️إِنَّا أَعْطَیْنَاکَ الْکَوْثَرَ ﴿١❤️﴾ فَصَلِّ لِرَبِّکَ وَانْحَرْ ﴿❤️٢﴾ إِنَّ شَانِئَکَ هُوالأبْتَرُ ﴿❤️٣﴾