2777
2789
چقدر سختولی عمر آدم تموم بشه فرقی نمیکنه کجاتو همون راه نزدیکم تصادف میکردبعضی چیزا فقط بهونه میشن.. ...

نباید لج میکرد انقد اسرار میکرد وقتی داماد مخالف صد در صدی بود 

هر لحظه که تسلیمم در کارگه تقدیر ; بی باک تر از آهو,آرام ترم از شیر...هر لحظه که می کوشم در کار کنم تدبیر ; رنج از پی رنج آید,زنجیر پی زنجیر...

کلا لج بازیای احمقانه و اصرارهای بیخود از هر کسی چه مرد چه زن وایب منفی داره

آره 

هر لحظه که تسلیمم در کارگه تقدیر ; بی باک تر از آهو,آرام ترم از شیر...هر لحظه که می کوشم در کار کنم تدبیر ; رنج از پی رنج آید,زنجیر پی زنجیر...

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

وااای داماد بیچاره😢

خیلی سخت بود 😞😞

بچه ها قسمتش بوده تو اون روز و اون ساعت از دنیا بره چ زنش فرستاده باشتش چه برا کار خودش میخواسته بره 

عروسم خیلی اشتباه کرده لج کرده ن باید حتما از شهر دیگ میگرفته الان کاسه کوزه ها سرش شکستن 

زیبا ترین دلتنگی دلتنگ بودن برای توست و تلخ ترین آن دلتنگ ماندن برای تویی که می دانم دیگر ندارمت …
احتمالا سبزوار رو نمیگی؟

نه 

تو هم مث خانواده دامادی که… عروس فقط میخواست بهتر باشه همین بیچاره مگه کف دستشو بو کرد

نه وقتی انقد مخالف داره چه اصراریه 

الهی نمیشه گفت تقصیر دختره بوده هیچ دختری همچین چیزی حتی به ذهنش خطور نمیکنهولی اینکه شوهره به دلش ن ...

نمیگم تقصیر دختر بوده اون بیچاره الان دیگه خودش بدبخت چی می‌کشه 

میگم چرا عاقل کند کاری که باز آرد پشیمانی 

وقتی داماد میگه نه چرا هی اصرار رو اصرار و دعوا 

ربطی به عروس نداشته اتفاق بخواد بیوفته و عجل آدم سر برسه فرق نمیکنه هر جا باشی یقه تو میگیره

من نگفتم تقصیر عروسه

بچه ها قسمتش بوده تو اون روز و اون ساعت از دنیا بره چ زنش فرستاده باشتش چه برا کار خودش میخواسته بره ...

خب بله این کارو کرد 

باورت میشه من همیشه از همین می‌ترسیدم اینطور اتفاقی بیوفته 

من مگه گفتم تو گفتی تقصیر عروسه😐😂

کلا اینو گذاشتم عبرت باشه ...

واقعا گاهی نیاز نیست ..آدم بره راه دور ..

اونم تو بهترین روز زندگی ..

نمیگم تقصیر دختر بوده اون بیچاره الان دیگه خودش بدبخت چی می‌کشه میگم چرا عاقل کند کاری که باز آرد پش ...

اره منم موافقم کلا هیچکسی رو نباید به کاری که تمایل نداره مجبور کرد میبینی یه خطایی درمیاد اون وسط 

اینا رو گفتم بعضیا ببینن اگه واقعا تصمیم دارن و راه دوره و مخالف هم وجود داره کوتاه بیان بخدا نمی ار ...

عزیزم هیچ ربطی به عروس طفل معصوم نداشته

عمر داماد تا همینجا بوده

خب بله این کارو کرد باورت میشه من همیشه از همین می‌ترسیدم اینطور اتفاقی بیوفته

دایی من ۲۴ سال قبل عروسیش تو روستامون بوده دیشب مثلا حنابندونش بوده امروزش میره دنبال نمیدونم‌چی تصادف میکنه و فوت میشه🥺 زن داییم دخترعمه منه تا دوسال سیاه پوش داییم بوده گفته ازدواج نمیکنم بزور خانواده اش شوهرش میدن 

مامان بزرگم تا همین چندسال پیش ک زنده بود و خاله هام داغونن داییم تک پسر خانواده بوده از این راه ها منم میترسم🥺

زیبا ترین دلتنگی دلتنگ بودن برای توست و تلخ ترین آن دلتنگ ماندن برای تویی که می دانم دیگر ندارمت …