2777
2789

چند هفته پیش توی شهرمون یه عروسی بود
ما توی یه شهر کوچیک زندگی میکنیم که آرایشگاه داره چندین تا ... مزون عروس داره و .... کلا همه چی هست .
و انصافا هم آرایشگاه ها ارایششون قشنگه و لباس عروسا هم خیلی قشنگ و منصف ..
من خودم 6 ماه پیش عروسی کردم رفتم همینجا و خیلی راضی ام .
بعد جدیدا تو شهر ما مد شده دیگه هیچ کس نمیره آرایشگاه و مزون اینجا ...همه میرن شهر بغلی که دو سه ساعت فاصله اس با شهر ما ...میگن اونجا عروسو خوشگلتر می‌کنه ...ولی پول بیشتری میگیره دیگه.
میگن عروس داماد اختلاف داشتن سر این آرایشگاه و مزون . عروس یه پا وایستاده که هر طور شده من باید برم آرایشگاه و مزون عروس فلان جا لباس بگیرم مگه من چی کم دارم از بقیه و اینا .. داماد هم مخالف شدید بوده اما عروس راضی نشده و به زور و هر چی بوده دیگه رفتن از اون شهر هم نوبت آرایشگاه گرفتن هم رفتن لباس عروس انتخاب کردن ...
بعد عروسی کردن و عروسی تموم شد و فردای عروسی داماد میخواسته لباس عروس رو ببره برای مزون(از مزون زنگ زدن گفتن بیار ) 
بعد داماد رفته که لباس رو ببره متاسفانه تو راه تصادف می‌کنه و می می‌ره 😢😞
میگن فرداش که خاکسپاری بوده عروس با ناخنای کاشتش کل صورتشو خنج زده و زخم کرده از گریه ...
خانواده داماد هم ریختم رو سر عروس که تو پسر ما رو کشتی . داماد و ما گفتیم راه دوره نرو اونجا ، تو یه پا وایستادی گفتی باید برم .

هر لحظه که تسلیمم در کارگه تقدیر ; بی باک تر از آهو,آرام ترم از شیر...هر لحظه که می کوشم در کار کنم تدبیر ; رنج از پی رنج آید,زنجیر پی زنجیر...

اینا رو گفتم بعضیا ببینن اگه واقعا تصمیم دارن و راه دوره و مخالف هم وجود داره کوتاه بیان بخدا نمی ارزه به این چیزا ...

آدم دلش کباب میشه ...

بعضی داستانهای غمگین رو باید تعریف کرد که تجربه بشه برای بقیه

هر لحظه که تسلیمم در کارگه تقدیر ; بی باک تر از آهو,آرام ترم از شیر...هر لحظه که می کوشم در کار کنم تدبیر ; رنج از پی رنج آید,زنجیر پی زنجیر...

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

به معنای واقعی ریده شد تو حالم

یک سیب افتاد و جهان از قانون جاذبه باخبر شد؛ میلیون ها جسد افتاد و بشر معنی انسانیت را درک نکرد..!🍂 زندگی در جایی که یک مشت نادان دور و برت باشد سخت است… اما زندگی در جایی که قدرت دست همان نادانان باشد، وحشتناک است!

چقدر سخت

ولی عمر آدم تموم بشه فرقی نمیکنه کجا

تو همون راه نزدیکم تصادف میکرد

بعضی چیزا فقط بهونه میشن...

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو که دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️

اینا رو گفتم بعضیا ببینن اگه واقعا تصمیم دارن و راه دوره و مخالف هم وجود داره کوتاه بیان بخدا نمی ار ...

تو هم مث خانواده دامادی که… عروس فقط میخواست بهتر باشه همین بیچاره مگه کف دستشو بو کرد 

ربطی به عروس نداشته اتفاق بخواد بیوفته و عجل آدم سر برسه فرق نمیکنه هر جا باشی یقه تو میگیره 

حبیب سایت😎🤎                                                                 کاربری دست دو نفره🍃

به معنای واقعی ریده شد تو حالم

😭😭😭😭خیلی ناراحتم 

همه نقل و شکلات میریختن رو تابوت و قبر داماده

الهی نمیشه گفت تقصیر دختره بوده هیچ دختری همچین چیزی حتی به ذهنش خطور نمیکنه

ولی اینکه شوهره به دلش نبوده همین بوده ها علتش

امروز منم پسرم رو بزور فرستادم با مادرجونش بره پارک  پسرم میگفت نمیرم دلم نمیخاد رفتن اونجا انگار یه بچه دگ ابله مرغونی بوده حالا معلوم نیست پسر منم بگیره نگیره

گاهی وقتا طرف میل نداره کاری رو انجام بده دلش انگار خبر میده