2777
2789
عنوان

بارداری من انقد مزخرفه حد نداره😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1984 بازدید | 109 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خیر نبینه همچین دکترای که حتی حرف مریض رو نمی زارن تموم میشه دردش رو بگه دارو هم نمیده تازه ای وای ...

عفونت داشتم نمی‌دونم زیاد یا کم بود اصلا بهم توجه نمی‌کرد منم اولین بارداریم بود از هیچی هم اطلاع ندارم 

ولی ترشحاتم روز به روز زیاد میشد فقط ده روزه برام قرص داد خیلی دکتره بیشور بود

توروخدا دکترت رو عوض کن من خودم این بلا به سرم اومد الان خیلی میترسم 🥲

ترشی گل کلم بخور باهاش مجازت  باز شه

بی حوصله ام ... چنان که غم می ریزد                                                                                                                                           یک لحظه اگر تکان تکانم بدهند                                               ..🚶‍♀️...🚶‍♀️     ...            🚶‍♀️        ...                      🚶‍♀️              

به خاطر يه مدت كباب نخوردن چرا آبروريزي ميكني حالا ؟؟ مگه شكم انقدر ارزش داره

🤣🤣عابرو ریزی نکردم که یه ذره غر زدم سرم گرم بشه یادم بره ،ولی ای کاش فقط غذا نخوردن بود سیاتیک دمار از روزگارمو همین اول راه در آورده مجبورم حواسمو پرت کنم

یه ماه دیگه خوب میشی من از مرغ متنفر بودم کوچیکترین بویی عق میزدم بعد دقیقا حس شمارو نسبت به همسرم داشتم میگفتم عجب آدمیه میبینه حال من بده چطور میتونه اینارو بخوره

الان پسرکوچولوم کنارم خوابیده🥰😍