شوهرم کباب کوبیده ،جوجه سفارش داده داره میخوره جلوم، میبینم غذارو انگار سوسک میبینم مو به تنم سیخ میشه 😭من قبل بارداری عاشق کباب ،گوشت بودم اصلا امکان نداشت تک خوری کنه جلوم من وایسم نگاهش کنم😭😭
حالا پاشدم خوراک گل کلم درست کنم بخورم 😭😭این مسخره بازیارو بدنم از کجاش در آورده آخه این چه وضعشه کی کبابو ول میکنه میره گل کلم بخوره 😩این مسخره بازی تا کی ادامه داره یعنی
جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
وای بالاخره یکی مثل من پیدا شد.انقد خاک مهر میخوردم مامانمو شوهرم ازم قایم میکردن.مثل معتادا که مواد ...
اونا قایم میکردن من وقتی میرفتم اتاق بوشو میفهمیدم پیداش میکردم😂😂😂ولی خاک نمیخوردم عشق فقط مهر اونم قدیما که از گله وای لعنتی بدجور مزه داشت اونایی که راحت آب میش تو دهن
از دیگران شکایت نمیکنم بلکه خودم را تغییر میدهم💪 چرا که کفش پوشیدن راحت تر از فرش کردن دنیاست مبارزه انسان را داغ میکند و تجربه انسان را پخته میکند هر داغی روزی سرد میشود ولی هیچ پخته ای دیگر خام نمیشود
منم فقط خاک مهر میخوردم.مامانم برای تیمم جنتا مهر رو کوبیده بود.من میخوردم.یه بار بخاطرش گریه هم ورد ...
😂😂😂😂😂😂😂درکت میکنم خواهر
از دیگران شکایت نمیکنم بلکه خودم را تغییر میدهم💪 چرا که کفش پوشیدن راحت تر از فرش کردن دنیاست مبارزه انسان را داغ میکند و تجربه انسان را پخته میکند هر داغی روزی سرد میشود ولی هیچ پخته ای دیگر خام نمیشود