2777
2789
عنوان

بارداری من انقد مزخرفه حد نداره😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1984 بازدید | 109 پست
عزیزم خیلی مواظب خودت باشمنم ترشحاتم زیاد شده دکترم گفته طبیعیه بعد بچم سقط شد عفونت ادراری داشتم من ...

با عفونت ادراری مگه سقط میشه؟

من پیگیر درمان نیستم البته مجردم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وای بالاخره یکی مثل من پیدا شد.انقد خاک مهر میخوردم مامانمو شوهرم ازم قایم میکردن.مثل معتادا که مواد ...

اونا قایم میکردن من وقتی میرفتم اتاق بوشو میفهمیدم پیداش میکردم😂😂😂ولی خاک نمیخوردم عشق فقط مهر اونم قدیما که از گله وای لعنتی بدجور مزه داشت اونایی که راحت  آب میش تو دهن

از دیگران شکایت نمیکنم بلکه خودم را تغییر میدهم💪 چرا که کفش پوشیدن راحت تر از فرش کردن دنیاست مبارزه انسان را داغ میکند و تجربه انسان را پخته میکند هر داغی روزی سرد میشود ولی هیچ پخته ای دیگر خام نمیشود
اونا قایم میکردن من وقتی میرفتم اتاق بوشو میفهمیدم پیداش میکردم😂😂😂ولی خاک نمیخوردم عشق فقط مهر او ...

منم فقط خاک مهر میخوردم.مامانم برای تیمم جنتا مهر رو کوبیده بود.من میخوردم.یه بار بخاطرش گریه هم وردم فک کنم

خدایا چه گم کرد آنکه تو را پیدا کرد و چه پیدا کرد آنکه تو را گم کرد.
عزیزم خیلی مواظب خودت باشمنم ترشحاتم زیاد شده دکترم گفته طبیعیه بعد بچم سقط شد عفونت ادراری داشتم من ...

خوب چکار کنم وای عفونت که اینقدر بده دارو چی مصرف کنیم دکتره هیچی نمیده ولی مثل آب خوردن 250 هزار میگیره حتی نگاه هم نمی کنه 

شما چه دارویی مصرف کردین 

چند هفته سقط شد ؟

منم فقط خاک مهر میخوردم.مامانم برای تیمم جنتا مهر رو کوبیده بود.من میخوردم.یه بار بخاطرش گریه هم ورد ...

😂😂😂😂😂😂😂درکت میکنم خواهر

از دیگران شکایت نمیکنم بلکه خودم را تغییر میدهم💪 چرا که کفش پوشیدن راحت تر از فرش کردن دنیاست مبارزه انسان را داغ میکند و تجربه انسان را پخته میکند هر داغی روزی سرد میشود ولی هیچ پخته ای دیگر خام نمیشود
خوب چکار کنم وای عفونت که اینقدر بده دارو چی مصرف کنیم دکتره هیچی نمیده ولی مثل آب خوردن 250 هزار می ...

عزیزم باید دارو‌بده دکترم برام قرص سفکسیم داده ولی فایده نکرد

شش ماهم بود زایمانم زودرس شد بچم زنده نموند 🥺

دکتر منم از اول بی خیال بود نمی‌دونم چرا اکثر دکترا بی خیال هستن بعد این بلا به سرم اومد😡

دکترت رو حتما عوضضض کنننننن