2777
2789
عنوان

بارداری من انقد مزخرفه حد نداره😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1984 بازدید | 109 پست
به خدا لوس نیستم اصلا دمار از روزگارمو در اورده این فقط یه کوچولوشه که گفتم😅خدا کنه زودتر تموم بشه

منم همین بودم تازه تازه خوب شدم میدونم خیلی یه جوریه منم هیچی نمیخوردم الان که ۱۸ هفته م غذام بهتر شده میتونم مثل قبل بخورم سعی کن‌ مقدار کم بخوری ولی هر یکی دو ساعت حتما بخوری میوه ای آجیلی غذایی چیزی گشنه موندن هم حالتو بد میکنه

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آره درکت میکنم من که عاااشق کوبیده بودم،تو بارداری اصصصصصلا لب نمیزدم

همیشه تصور اینو داشتم هر روز اینارو بخورم من الان هر غذای گوشتی فراریم😑شما جاشون چی میخوردین

آنقدر سخت میگذره دیگه به فکر جنسیت نیستم که هیچ خسته ام اصلا دوست ندارم راجبش فکر کنم ولی متاسفانه ن ...

سلام من پنج هفته باردارم عفونت ترشحات.خیلیه  شکم درد فک کنم بخاطر عفونت هست . و خیلی اذیتم دکتر رفتم اصلا درست ویزیت نکرد و نمی کنه مثل برق حرف می کنه و یک پاکت دارو داد سفیکسیم الانم اذیتم گفتم چکار کنم 

منم همین بودم.گل کلم هم نمیتونستم بخورم.کلا هر چی توش پیاز داغ یا گوشت و مرغ بود نمیتونستم تحمل کنم

ذهن هاي بزرگ درباره ي ايده ها صحبت مي کنند، ذهن هاي متوسط درباره ي رويداد ها حرف مي زنند و ذهن هاي کوچک درباره ي ديگران! هرکه را صبح شهادت نیست، شام مرگ هست ، بی شهادت ، مرگ با خسران چه فرقي می‌کند.. هم غزه هم لبنان جانم فدای ایران جانم فدای اسلام جانم فدای قرآن  حزب الله پیروز است اسرائیل نابود است

دوران بارداری طبیعیه من خودم از بوی تازه نان بوی برنج دم کشیده بوی مایع دستشویی بوی پیاز سرخ شده کلا از هرچی بدم میومد🫡😂

اکثر سه ماهه اول بارداری اینطوریه

ولی من تا شش ماه حالم از هرچی بهم خورده خیلی بد بود

جنسیت بچم دختر بود اکثر دختر دار ها علایمشون بیشتره متاسفانه بچه من تا شش ماه تو شکمم مونده بچم سقط شد🥲 این همه زحمت هام حیف شدن🥺🖤

من از اول بارداری تا الان ک ماه ۶ ام از بوی جوجه و کباب حالم بهم میخوره قبل بارداری خیلی دوست داشتم

شیرینی جاتم حالم بهم میخوره

فقط 14 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تو قشنگترین اتفاق زندگیمی پسرم💙🪻

الهی

اکثرا یه چنین دوره ای دارن

خاله من از خرمالو بدش میومد یهو هوس خرمالو کرد  فقط خرمالو می‌خورد

ان شا الله نی نی به حق امام زمان  سالم و صالح بیاد بغلتون

یا علی....خانما درخواست دوستی میدید قبلش تو یکی از تاپیکام کارتون رو بگید که رد نکنم...تاپیک اولم همیشه بازه هر کس بخواد میتونه اونجا کامنت بذاره.....به حق شهدای کربلا اللهم عجل لولیک الفرج 🌱