2777
2789

در مورد هر موصوعی بود اشکال نداره

لطفا هر کی بود بگه درخاست بدم برام بفرسته

از درد سخن گفتن و از درد شنیدن                                       با مردم بی درد ندانی چه دردیست 🐾                                کاربر مطلق به دونفر هست
هوم؟! متن انشا؟برا چه سنی؟

برلی متوسطه دوم 

اره متنه انشا

از درد سخن گفتن و از درد شنیدن                                       با مردم بی درد ندانی چه دردیست 🐾                                کاربر مطلق به دونفر هست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خودت چندتا انشا راجب یه موضوع بخون بچسبون بهم دیگه

وقت ندارم 

وقت ندارم

چرا

فقط 32 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من باید ۱۳ الی ۱۵ کیلو حتما کم کنم اگه راهی مناسبی که خودتون یا.. ازش نتیجه گرفتید چه نوع رژیمی بگیرم و یا هر نکته و هرچیزی باید ها و نباید ها لاغری رو بگید..ممنونم ازتون💖🌸

چرا

میخام بخونم والا چن روز دیگه امتحانای دیه

یدونه دارم ولی یه جاهاییش از گوگل کمک گرفتم میخای؟

اره برات درخاست فرستادم لطفا اونجا بفرست 

بچه های کلاسمون نصفشون تو نی نی سایتن