2777
2789
عنوان

ضامن از ایلام (فرهنگیان)

65 بازدید | 10 پست

کسی از ایلام هست این لطف رو بکنه

با این همه سختی و بدبختی ۳ سال پشت کنکور دوران سخت کنکور و کرونا درس خوندیم و اونم شرایط سخت فرهنگیان که قبول بشیم

کسایی مثل من که واقعا کسی رو ندارن و آشنایان کسی نیس که کارمند رسمی باشه باید چیکار کنیم؟ چرا راه جایگزینی نیست؟ 

زنگ زدم برای سند گفت نمیشه باید حتما یک نفر ضامن بشه، خب کسی ضامن نمیشه من الان چیکار کنم یعنی؟ خب کسی نمیاد ضامن بشه من چیکار کنم واقعا😢

یعنی از آرزوم دست بکشم این همه سختی کشیدیم اونوقت کسی هم نداری بدترین حس هست امیدوارم هیچ کس این مشکل براش پیش نیاد

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

وقتی کسی تازه قبول شده باشه پیمانی بعد چهار پنج سال رسمی میشهتو پست اولش نوشته پرسیده بابد کسی ضامنش ...

داره میگه از فرهنگیان قبول شدم دانشجو های فرهنگیان همون اول مهر حکم شون رو صادر می کنن

من خودم فرهنگیان بودم 

داره میگه از فرهنگیان قبول شدم دانشجو های فرهنگیان همون اول مهر حکم شون رو صادر می کننمن خودم فرهنگی ...

نمی دونستم 

انشالله مشکلش حل شه معلم شه

ما به فضای مجازیی پناه می بریم که از سختیای دنیای واقعی خلاص شیم...
نه برای تعهد محضری فرهنگیان میگم خودم که نمیشه ضامن خودم بشم گفت باید حتما یکی باشه

با مادر یا پدرت برید اصرار کنید به معلماتون انقد اصرار کنید راضی شه یکی

بعد افسوس میخوری اگه نشه کسیو راضی کنی

ما به فضای مجازیی پناه می بریم که از سختیای دنیای واقعی خلاص شیم...