2777
2789
عنوان

بنظرتون شوهرم داره بهم خ یانت میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 2037 بازدید | 119 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خدا مادرتو رحمت کنه عزیزم.طلاق با فوت مادر خیلی فرق داره.پدری که به فکر بچش نیست چرا مادر همیشه فداک ...

عزیزم فداکاری نیست مادر بچشو نگه داره...هر کدومشون مسئولیت خودشون رو دارن حالا چون پدر آشغال بوده مادر بیخیال مسئولیتش بشه؟ بزرگ کردن بچه لطف نیست و حق منت گذاشتنم نداره کسی. بچه به خواست خودش به این دنیا نیومده که.

تو خدای آرزوهای محالی❤️🥰

خب خانوادش که میلیاردن بگو کل مهریه اتو یجا بدهباهاشم توافق کن از اول خرج بچه رو مرتب بده

من خودم بچه طلاقم

دلم خیلی برای دخترتون خیلی گرفت

با خلا عاطفی پدر بزرگ میشه

من خودم میفهمم

۵ سالم بود که جدا شدن

به شوهر بی رحمتون بگید که یه بخشی از مهریه رو نقد بده که خونه کرایع کنید

بقیشم قسطی بده که اجارع خونه رو بدید.خرج بچه هم توافق کنید

خدالعنت کنه هم شوهرتو هم خانوادشو

من فقط میگم از حقت نگذر تا قرون آخرشو بگیر ازش بخدا بچه رو هم بهش بده تا دهنش آسفالت بشه من مطمئنم کسی زیر پاش نشسته که حتی بچه رو بندال تو کنه خودش ازدواج کنه دوباره 

چقدر ناراحت شدم 😭😭😭😭😭😭😭😭

چه وضعشه یه چندماه نبودم سریع کاربریمو لغو کردن😒😒😒
ببین همه چیز به ضررشه حتی نفقه و خرج مخارج هم باید بده حکم اجرا مهریه هم تا آخر این ماه میاد

ازش بکن

اصلا بهش لطف نکن و به بی رحمانه ترین شکل ممکن ازش بکن

اصلنم بهش محل نده و زنگ نزن بذار فکر کنه برات اهمیت نداره