2777
2789
عنوان

بنظرتون شوهرم داره بهم خ یانت میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 2037 بازدید | 119 پست
۲۴

بیا مادر خودخواه داستان باش.

چرا همیشه مادر فداکاری کنه.

تو جوونی بچه هم بده بهش.

مهریه و حقو حقوقتو بگیر.

دوباره ازدواج کن تا چشمشون دربیاد.

بچه رو بیاری اسیر میشی.

ازدواج خوب هم نمیتونی کنی.

بچه فعلا کوچیکه یادش میره.هیچی یادش نمیمونه.

جوونی فرصت مادرشدن هم داری.

دل بکن از بچه و پدر بی لیاقتش.

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

آخه بیوش هنوز برا منه ولی تو برنامه سروش آنلاین همش

بیو کجاش

با تومور مغزی  دارم زندگی میکنم و با قرص های کم یاب تو سرم نگهش داشتم و قطعا حوصله دعوا با شما دوست عزیز رو ندارم😘
من شرایط نگهداری ندارم خانوادم نگه نمیدارن و حتی نمیزارن جدا بشم 😭

به شوهرت بگو اوکی نمیخوای دیگه زندگی کنیم بچه رو هم نمیخوای باشه منم خانوادم نمیزارن بچه رو ببرم خونشون پس بیا ی مقداری ازمهریه رو پیش پیش بده من بتونم خونه رهن کنم بابچه ام مستقل باشم نفقه بچه هم هرماه بریزبه حساب خودت خونه مستقل بگیر بچه رو نگهدار خانوادت دخالت نکنن مگه میشه ازبچه ات بگذری اون که بچه نمی‌خوادتوام نخوای بچه میره بهزیستی 

به شوهرت بگو اوکی نمیخوای دیگه زندگی کنیم بچه رو هم نمیخوای باشه منم خانوادم نمیزارن بچه رو ببرم خون ...

آره واقعا گناه داره اون که در آخر قبول می‌کنه حالا انقد خسیس هست که سر نفقه بچه بچه رو هم راضی بشه بگیره 

بیا مادر خودخواه داستان باش.چرا همیشه مادر فداکاری کنه.تو جوونی بچه هم بده بهش.مهریه و حقو حقوقتو بگ ...

بچه مادرشو یادش میره 🙄🙄میدونی بی مادری یعنی چی منی که مادرم فوت کرده میدونم یعنی چی میدونی چقدر حسرت میخوره بخاطر نداشتن مادر چقدر راحت خودتو مدیون ی طفل معصوم میکنی اگه ذره ای حرفت رو این خانوم تاثیربزاره بچه رو ول کنه به امون خدا مطمن باش اه اون بچه دامنگیرت میشه  اون بچه چه گناهی کرده از مادرش دور بشه  بچه که نباید قربانی رو کم کنی ولج بازی بزرگترابشه 

آره واقعا گناه داره اون که در آخر قبول می‌کنه حالا انقد خسیس هست که سر نفقه بچه بچه رو هم راضی بشه ب ...

به هرحال چه پیش توباشه چه پیش خودش نفقه به عهده اون اول واخرباید خرجشو بده حداقل پیش توباشه زحمت نگهداری گردن اونو خانوادش نیست بازتصمیم باخودت چیکارکنی

بچه مادرشو یادش میره 🙄🙄میدونی بی مادری یعنی چی منی که مادرم فوت کرده میدونم یعنی چی میدونی چقدر حس ...

خدا مادرتو رحمت کنه عزیزم.

طلاق با فوت مادر خیلی فرق داره.

پدری که به فکر بچش نیست چرا مادر همیشه فداکاری کنه.

خودتم میدونی زن مطلقه با بچه چه شرایط سختی داره.

بعد شوهرش خیلی راحت بره دنبال عشق و حالش.

این طفلی با 24 سال سن بشینه بچه مردی رو بزرگ کنه که اینقدر نامرده.

من خودم مادرم میخوام دنیا نباشه اگر بچم چیزیش بشه.

اینجور وقتا همه از زن توقع دارن هیچکس نمیگه پدر بچه بی شعوره.همه میخوان زن فداکاری کنه

خدا مادرتو رحمت کنه عزیزم.طلاق با فوت مادر خیلی فرق داره.پدری که به فکر بچش نیست چرا مادر همیشه فداک ...

ممنونم..هیچ فرقی نداره حسرت نداشتن مادر زجر اور اتفاقا اگه تودنیا باشه و ولت کنه خیلی خیلی عذاب آورتر چون پدرش بد بی شرف بی مسوولیت مادرشم باید اینجوری باشه اگه همه مثل شمافکرمیکردن  هیچ مادری بچه اشو گردن نمیگرفت به فکر ازدواج مجدد بود به فکر لج بازی الان دنیا پر بود ازبچه های اواره بهزیستی دیگه جا نداشت کسی هم نمیگه مادر فداکاری کنه بستگی داره به خود طرف که بچه رو بخوادیانه اگه مردمم همیشه میگن بچه رو مادرنگهداره چون میدونن بچه ازمادریتیم میشه جون میدونن بچه کنارمادرخوب تربیت میشه بچه جاش پیش مادر امن و...حالا به هرحال اسی خودش باید بشین فکر کنه میتونه ازبچه اش بگذره یانه بحث مافایده ای نداره 

استارتر ببخشید تو تاپیکت اینو میگم

توروخدا زوو بچه دار نشید اجازه بدید چندسال از زندگی بگذره ببینید طرفتون لیاقت پدر شدن رو داره بعد بچه دار بشید.

واقعا این طفلکی ها گناه دارن که بی پدر یا بی مادر بزرگ بشن.

زندگیشون پر از حسرت و درد باشه

استارتر ببخشید تو تاپیکت اینو میگمتوروخدا زوو بچه دار نشید اجازه بدید چندسال از زندگی بگذره ببینید ط ...

بخدا من بعد ۶سال بچه اوردم چه خاکی میریختم تو سرشانسم که بعد دنیاامدن بچه شروع کرد به شیشه کشیدن گفتم برو هرزهرماری میخوای بکش فقط شیشه نکش توهم نزن زندگی کنیم ولی اون کارخودشو کرد بعضی وقتا شانس باهات یار نیست ماخودمونم دوست داریم بچه داربشیم چشممون کور میشه 😭😭💔

ممنونم..هیچ فرقی نداره حسرت نداشتن مادر زجر اور اتفاقا اگه تودنیا باشه و ولت کنه خیلی خیلی عذاب آورت ...

حرفات درسته عزیزم امیدوارم هیچ وقت تو اون موقعیت قرار نگیره هیچکس 

استارتر ببخشید تو تاپیکت اینو میگمتوروخدا زوو بچه دار نشید اجازه بدید چندسال از زندگی بگذره ببینید ط ...

نه واقعا درسته اما آدم نمیدونه اون که شوهرته احساس مسئولیت رو بعد بچه فراموش می‌کنه یا نه  بعضی ها مثل شوهر من نتونستع هنوزم هضم کنه