2777
2789
عنوان

بنظرتون شوهرم داره بهم خ یانت میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 2037 بازدید | 119 پست
حق داره جدا شه تو با اون ازدواج کردی نه خانوادش بخاطر کارای خانوادش که نمیشه اونو اذیت کنی

من بخاطر خانوادش اذیت نکردم همیشه من کوتاه اومدم پدر مزخرفش گفت با مهریه ببخش یا نمیزاریم برگرده دقیقا هم شیش مهمونی بود اونجا دیگه برنگشت 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خب آسیب های ک ‌من دیدم چی

الان چه تو اسیب دیدی یا نه داره جدی به جدای فکر میکنه من جات باشم میشنم با خودم میگم تو این رابطه چقدر برام مفید بود چقدر اذیت شدم بعد هرطرف که سنگین تر بود تلاش میکنم واسع قطع یا ادامع رابطه

اگر واقعا اینکارو کردن خدا جوابشونو بده.بنظرم اگر میتونی دل بکنی بچه هم بده به خودش.چون با بچه زندگی ...

آره واقعا مهم نیست براشون میگن بچه رو نگه میداریم پسرمون بره عشق و حال

آره تمام تلاشم کردم و میکنم اما اون حتی میگه بچه رو میخام چیکار

بچه رو مرد جماعت نگه نمیداره پیش پدر بدبخت میشه اونو خودت باید نگه داری بچه گناه نکرده که اواره بشه ازمحبت مادرمحروم بشه منم حضانت دائمی گرفتم ولی خوب جفتتون رو باهم داشته باشه بهتر

الان چه تو اسیب دیدی یا نه داره جدی به جدای فکر میکنه من جات باشم میشنم با خودم میگم تو این رابطه چق ...

خب ادامه رابطه که طرف اینجوری می‌کنه و دلش رفته انگار و فایده داره باید سر خودش به سنگ بخوره