2777
2789

شوهرش یه کمی حسادت پیدا کرده نسبت به توجه من به خانوادم و خواهر برادرم..

آخره هفته تولد خواهرزادمه،بعد من امروز رفتم یه پلاک طلا بخرم،بعد به خواهرم گفتم توی ایتا دوتا عکس میفرستم تو ببین بنظرت کدومو بخرم.. بعد خواهرم جایی بود نتونست وصل بشه به اینترنت،شوهرم زنگ زد گفت خریدی؟منم گفتم نه حالا میزارم فردا میخرم که خواهرم آنلاین بشه و نظر بده،چون طلا فروشی روبروی باشگاهی که میرم هستش و فردا مسیرمه کلا..

بعد شوهرم از سرکار اومده بود میگه بنظرت خیلی زیاده روی نکردی که گفتی باید خواهرم ببینه و نظر بده و اینجور حرفا

بنظرتون حق با شوهرمه؟چون خواهرم تهرانه و ما کرجیم و من و بچش یک سالشه،خواستم پلاکی که میخوام تولد بچش بگیرم رو خودش هم نظر بده و دوس داشته باشه

سرگرم خودت،عاشق احوال خودت باش🩷

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بنظرم حق با شوهرته این چیزی نبوده ک بخوای نظر خواهرتو بپرسی من جات بودم اصلا عکس نمی‌فرستادم واسش چو ...

منم به سلیقه خودم مطمئنم اما دلم میخواست عکسشو بفرستم نظر بده اونم 

حق با شوهرته من اینقدر ازین کارا کردم برای خانوادم برا همشون طلا خریدم عقدشونعقد تنها دخترم هیچکدوم ...

نه شوهرم انقد خدا بهش داده که بحثش خریده طلا نیست،من میخواستم عروسک پرنسسی بخرم شوهرم گفت نه ضایست برو طلا بخر اما میگه چرا حتماااا باید عکسشو خواهرت تایید کنه کلا میگه من حسودیم میشه به خواهرت و خواهرزادت توجه میکنی میگه باید همه توجهت به من باشه تازه ازدواج کردیم