2777
2789
عنوان

بچه ها بنظرتون حق با همسرمه یا کلا حساس شده

| مشاهده متن کامل بحث + 672 بازدید | 23 پست
باز خدا پدرشو بیامرزه ک میخای طلا بخری چیزی نمیگه شوهر من اگه باشه وا مصیبتا چ بامبولا ک نزنه

دو هفته پیش رفتیم خونه خواهرم دامادمون یه ساعت رولکس هفت میلیونی داد به شوهرم.ما هر کاری کنیم نمیتونیم لطفای اونا رو جبران کنیم

سرگرم خودت،عاشق احوال خودت باش🩷

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

از درآمد خودت میخوای بخری؟

نه من شاغل نیستم

شوهرم بحثش اینه که چرا عکسشو حتما باید خواهرت تایید کنه کلا مثل بچه کوچولوها حسودیش میشه وقتی من با خواهر برادرم در ارتباطم

دو هفته پیش رفتیم خونه خواهرم دامادمون یه ساعت رولکس هفت میلیونی داد به شوهرم.ما هر کاری کنیم نمیتون ...

خب منظورم اینه کلادلشو داره این کارو بکنه طلا یا هر چیزه دیگه ای بخره شوهره من ن حتی هدیه کوچیک شاید چیزی نگه اما از بس خودخوری می‌کنه هر لحظه میگم امکان داره دیگه سکته کنه و تموم شه

عزیزم چه بامزه گفتی😅

بخدا جدی گفتم ماشالا ک خودشو از چش همان انداخته خواهر برادر حتی خانواده من ک دیگه نگو ب قول خودش فقط منو داره بعضی وقتا میگم بهش پ لااقل آدم باش تا من یکی بمون برات  فردا ک‌زانو زدی یکی پیشت باشه ا تنهایی نمیری میگه چشم 

بخدا جدی گفتم ماشالا ک خودشو از چش همان انداخته خواهر برادر حتی خانواده من ک دیگه نگو ب قول خودش فقط ...

الهی عزیزم ایشالا کناره هم خوش باشید همیشه