دلبر،جانان مدیر استارتر عضویت: 1403/08/09 تعداد پست: 574 عنوان با لتزول بعد چند دوره جواب گرفتین 131 بازدید | 37 پست لتزول بدون آمپولهمراه دوفامدبدون تنبلی تخمدانبنظرتون دوره چندم باهاش باردار میشمالبته رحمم رو خشککک کرده،طبیعیه؟ اللهم عجل لولیک الفرج💫🌿 فردا جهان به سیطره شهسوار ماست.... بگذار این دو روز ، گدا معتبر شود :)🤍🌊 دیروز | 21:26 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
miss_zari عضویت: 1397/03/26 تعداد پست: 1483 من تنبلی تخمدان داشتم دوره دوم نتیجه گرفتمولی رحم رو خشک نمیکنه ها فقط 19 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده ! 1 5 10 15 20 25 30 35 40 در انتظار دیدن روی ماه دومین گل پسرمون هستیم🥰❤️👼
asd136 عضویت: 1401/10/18 تعداد پست: 530 سر بچه اولم با سه دوره مصرف البته با آمپول آزاد سازی باردار شدم. برای بچه دوم ۵ ساله دارم استفاده میکنم هنوز نشدم.
mamane_agha_sorena عضویت: 1403/05/24 تعداد پست: 5451 من دو دوره خوردمنشدول کردمدو دوره ام اوابوست خوردمنشد اَعطیتُکَ ما تُریدُ.. بهتر از اونی که میخوای ، بهت میدم🤲🏻❤🎈🎁
sanaz3133 عضویت: 1402/12/11 تعداد پست: 768 میگم شما امپول ازاد سازی چرا نزدی امپول ازاد سازی گرون نیست
دلبر،جانان مدیر استارتر عضویت: 1403/08/09 تعداد پست: 574 من تنبلی تخمدان داشتم دوره دوم نتیجه گرفتمولی رحم رو خشک نمیکنه ها من همییییشه ترشح داشتماین ماه لتزول خوردم هیچییی ترشح ندارممن روز ۱۲ سیکلم بود امروزتا الان فقط یه بار یه ذررررره ترشح غلیظ شیری دیدم و تمام !به نظرت امیدوار باشم؟دکتر گفت تخمک آزاد نشده اگ خشکی اللهم عجل لولیک الفرج💫🌿 فردا جهان به سیطره شهسوار ماست.... بگذار این دو روز ، گدا معتبر شود :)🤍🌊
دلبر،جانان مدیر استارتر عضویت: 1403/08/09 تعداد پست: 574 یعنی چی خشک کرده من همییییشه ترشح داشتماین ماه لتزول خوردم هیچییی ترشح ندارممن روز ۱۲ سیکلم بود امروزتا الان فقط یه بار یه ذررررره ترشح غلیظ شیری دیدم و تمام !به نظرت امیدوار باشم؟دکتر گفت تخمک آزاد نشده اگ خشکی اللهم عجل لولیک الفرج💫🌿 فردا جهان به سیطره شهسوار ماست.... بگذار این دو روز ، گدا معتبر شود :)🤍🌊
دلبر،جانان مدیر استارتر عضویت: 1403/08/09 تعداد پست: 574 سر بچه اولم با سه دوره مصرف البته با آمپول آزاد سازی باردار شدم. برای بچه دوم ۵ ساله دارم استفاده می ... الهی بگردمالهی ک بزودی باردار شی عزیزدلمعزیز تنبلی دارین؟ اللهم عجل لولیک الفرج💫🌿 فردا جهان به سیطره شهسوار ماست.... بگذار این دو روز ، گدا معتبر شود :)🤍🌊
asd136 عضویت: 1401/10/18 تعداد پست: 530 الهی بگردمالهی ک بزودی باردار شی عزیزدلمعزیز تنبلی دارین؟ اره. تخمکام آزاد نمیشه. دوباره پریود شدم.😭😭😭
دلبر،جانان مدیر استارتر عضویت: 1403/08/09 تعداد پست: 574 من دو دوره خوردمنشدول کردمدو دوره ام اوابوست خوردمنشد بزودی نتیجه بگیری الهی گلم اللهم عجل لولیک الفرج💫🌿 فردا جهان به سیطره شهسوار ماست.... بگذار این دو روز ، گدا معتبر شود :)🤍🌊
miss_zari عضویت: 1397/03/26 تعداد پست: 1483 من همییییشه ترشح داشتماین ماه لتزول خوردم هیچییی ترشح ندارممن روز ۱۲ سیکلم بود امروزتا الان فقط یه ب ... چرا امیدوار نباشی باردار شدن تایمی اتفاق میفته ک امیدوار نیسی بهش😁من پسر اولمم با لتروزل باردار شدم فقط 19 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده ! 1 5 10 15 20 25 30 35 40 در انتظار دیدن روی ماه دومین گل پسرمون هستیم🥰❤️👼
دلبر،جانان مدیر استارتر عضویت: 1403/08/09 تعداد پست: 574 میگم شما امپول ازاد سازی چرا نزدی امپول ازاد سازی گرون نیست دکتر گف ۴ تاست همش ۶۰۰ میشه حدودا اللهم عجل لولیک الفرج💫🌿 فردا جهان به سیطره شهسوار ماست.... بگذار این دو روز ، گدا معتبر شود :)🤍🌊
دلبر،جانان مدیر استارتر عضویت: 1403/08/09 تعداد پست: 574 اره. تخمکام آزاد نمیشه. دوباره پریود شدم.😭😭😭 دلیلش چیه عزیزدلمالهی ک خدا بزووووودی دلت و شاد کنه جانممم اللهم عجل لولیک الفرج💫🌿 فردا جهان به سیطره شهسوار ماست.... بگذار این دو روز ، گدا معتبر شود :)🤍🌊
دلبر،جانان مدیر استارتر عضویت: 1403/08/09 تعداد پست: 574 چرا امیدوار نباشی باردار شدن تایمی اتفاق میفته ک امیدوار نیسی بهش😁من پسر اولمم با لتروزل باردار شدم خب خشکی واژن گرفتم عزیزاز روز چند شما با لتزول ، ترشح تخمک گزاری داشتی؟ اللهم عجل لولیک الفرج💫🌿 فردا جهان به سیطره شهسوار ماست.... بگذار این دو روز ، گدا معتبر شود :)🤍🌊