من از سال پیش ک کرونا گرفتم طبعم سودا شده انگاری معده و روده م ضعیف شدن ده کیلو کم شده از وزنم لاغر و داغون خسته شدم دوست دارم خودمو بکشم یه روز بیدار میشم تهوع دارم یه روز بیدار میشم بدنم درد میکنه پوستم خشکه و...خسته ام بارها خواستم خودمو بکشم🥺چیکار کنم خیلی به خودم میرسم هرروز سیب میخورم هرروز بادام درختی مویز هرروز سه شیره و شیر خشک اما انگاری فایده نداره و خسته ام
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
عزیزم دیگه دکتر مونده فقط من برم از خارج دکتر کمک بگیرم همه دکترای مشهدو یه دور رفتم داخالی و فوق تخصص گوارش و کبدو همه میگن هیچی نیست معده و روده ت عصبین همه جور ازمایش و ...
چه به چشمم ادم ناشکر و لوسی اومدی ببخشیداهنوز گرفتاری و ناامیدی و ...ندیدی که به خاطر این هی میگی خو ...
عزیزم دیگه دکتر مونده فقط من برم از خارج دکتر کمک بگیرم همه دکترای مشهدو یه دور رفتم داخالی و فوق تخصص گوارش و کبدو همه میگن هیچی نیست معده و روده ت عصبین همه جور ازمایش و ...