2777
2789
عنوان

دارم خیلی جدی ب خودکشی فکر میکنم

86 بازدید | 17 پست

من از سال پیش ک کرونا گرفتم طبعم سودا شده انگاری معده و روده م ضعیف شدن ده کیلو کم شده از وزنم لاغر و داغون خسته شدم دوست دارم خودمو بکشم یه روز بیدار میشم تهوع دارم یه روز بیدار میشم بدنم درد میکنه پوستم خشکه و...خسته ام بارها خواستم خودمو بکشم🥺چیکار کنم خیلی به خودم میرسم هرروز سیب میخورم هرروز بادام درختی مویز هرروز سه شیره و شیر خشک اما انگاری فایده نداره و خسته ام

چه به چشمم ادم ناشکر و لوسی اومدی ببخشیدا

هنوز گرفتاری و ناامیدی و ...ندیدی که به خاطر این هی میگی خودکشی 

برو دکتر کوفتی چیزی یه ازمایش تیروییدی چیژی بده

تو تاپیکام ک.د تخفیف دیج.ی کالا میذارم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برو دکتر برات آزمایش بنویسه

عزیزم دیگه دکتر مونده فقط من برم از خارج دکتر کمک بگیرم همه دکترای مشهدو یه دور رفتم داخالی و فوق تخصص گوارش و کبدو همه میگن هیچی نیست معده و روده ت عصبین همه جور ازمایش و ...

چه به چشمم ادم ناشکر و لوسی اومدی ببخشیداهنوز گرفتاری و ناامیدی و ...ندیدی که به خاطر این هی میگی خو ...

عزیزم دیگه دکتر مونده فقط من برم از خارج دکتر کمک بگیرم همه دکترای مشهدو یه دور رفتم داخالی و فوق تخصص گوارش و کبدو همه میگن هیچی نیست معده و روده ت عصبین همه جور ازمایش و ...

عزیزم دیگه دکتر مونده فقط من برم از خارج دکتر کمک بگیرم همه دکترای مشهدو یه دور رفتم داخالی و فوق تخ ...

خب همین فکر خودکشی و استرس بدترین چیزه گل،برو باشگاهی یوگایی ببین ارامش چه خوبه برات

خب همین فکر خودکشی و استرس بدترین چیزه گل،برو باشگاهی یوگایی ببین ارامش چه خوبه برات

یوگا هم انجام میدم با مدیتیشن ...ولی دیگه واقعا دارم اذیت میشم...توی کرونام هم بیماریم اینقدر بد بود حالتش ک نامزدم جدا شد

یوگا هم انجام میدم با مدیتیشن ...ولی دیگه واقعا دارم اذیت میشم...توی کرونام هم بیماریم اینقدر بد بود ...

ولی همین الانم عزیزم نوشتننت پر از استرس شاید لازم بری جدا از جسمت برا روانتم پی دکتر برو رواندرمانگر خوب

یوگا هم انجام میدم با مدیتیشن ...ولی دیگه واقعا دارم اذیت میشم...توی کرونام هم بیماریم اینقدر بد بود ...

این دردایی ک میگی رو من دارم و روزی ده بار آرزوی مرگ میکنم

کلا از زندگی افتادم ....همش مریض...منم دقیقا از چند سال پیش ک کرونا گرفتم این مشکلاتو پیدا کردم

مگه این ک خدا خودش یه معجزه ای برا ما بکنه

ولی همین الانم عزیزم نوشتننت پر از استرس شاید لازم بری جدا از جسمت برا روانتم پی دکتر برو رواندرمانگ ...

بله من دکتر روانشناس میرم هفته ای دوبار ...فقط میگه چون همه‌چی یه باره اومده سمتت باید با زمان پیش بریم