2777
2789
عنوان

غرورم خورد شد

84 بازدید | 14 پست

رفتم سر کلاس همکلاسیام به عنوان مهمان 

بعد استاد گفت دانشجوی من نیستی لطفا تشریف ببرید بیرون

خاک عالم تو سرم

برای سلامتی پدر و مادر و برادرم یه صلوات بفرستید لطفا! یه دختر خوزستانی ام! افغانیا حق شرکت تو تاپیکای من و ریپ زدن رو من رو ندارن!!!

چه‌خوب 😂لاکچری شدی بین همه 

توو دنیا۷۹۴۶۳۴۵۱۹۲ آدم هستن که...آفرین! همینجوری که به اعداد توجه نکردی،به حرفاشونم توجه نکن            به قولِ دکتر انوشه:«رمز آرامش تو اینه که بدونی رفتنی میره، اومدنی میاد، موندنی میمونه، شدنی میشه، نشدنی نمیشه و غصه خوردن تو هم هیچ تاثیری تو این رفت وآمدها و شدن و نشدنها نداره!🖤🕊»پس لحظه لحظه ی زندگیتو بخاطر چیزایی که نمیتونی تغییرشون بدی، پوچ نکن!🤍این متن رو همیشه سرلوحه زندگیتون قرار بدید؛“راضی باش” به هر چی اتفاق افتاد که اگه خوب بود زندگیتو “قشنگ” کرد و اگه بد بود تو رو “ساخت” …“مدیون باش” به همه آدمای زندگیت که خوباش بهترین “حسارو” بهت میدن و بداش بهترین “درسارو” …“ممنون باش” از اونی که بهت یاد داد همه شبیه “حرفاشون” نیستن و همیشه همونجوری که میخوای “پیش نمیره” …زندگی همینقدر ساده اس من انتخاب کرده ام شاد باشم..http://abzarek.ir/service-p/msg/2006151

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بعضی استاد ها خوششون نمیاد 

باید اول از خود استاد قبل از اینکه وارد کلاسش بشه اجازه میگرفتید 

کامنت های من با لحن مهربون هستند و هرچقدر دوست داشتید لایکم کنید😄کامنت های منفی رو جواب نمیدم حتی تو اعلانات هم بیان بازشون نمیکنم،دوستان کتاب بخونید خیلی خوبه📚

چه‌خوب 😂لاکچری شدی بین همه

چرا لاکچری

غرورم له شد جلو همه 

برای سلامتی پدر و مادر و برادرم یه صلوات بفرستید لطفا! یه دختر خوزستانی ام! افغانیا حق شرکت تو تاپیکای من و ریپ زدن رو من رو ندارن!!!
بعضی استاد ها خوششون نمیاد باید اول از خود استاد قبل از اینکه وارد کلاسش بشه اجازه میگرفتید

غرورم له شد جلو همه  

بابا میگم چرا گفت

چون مهمان بودم و دانشجوی نبودم

چه استاد بی شعوری بوده مگه مهمان رو بیرون می کنند.

جلو همه ضایع شدم

غرورم له شد جلو همه

ن بابا اشکالی نداره دو الی سه روز دیگه یادت میره 

انقدر پیش  میاد  تو همه کلاسا

کار اشتباهی نکردی که بخاطرش غرورت له بشه 

کامنت های من با لحن مهربون هستند و هرچقدر دوست داشتید لایکم کنید😄کامنت های منفی رو جواب نمیدم حتی تو اعلانات هم بیان بازشون نمیکنم،دوستان کتاب بخونید خیلی خوبه📚

باید با اجازه اش میشستی سر اون کلاس ولی حالا چیزیه که شده

بنظرت ضایع شدم؟

ن بابا اشکالی نداره دو الی سه روز دیگه یادت میره انقدر پیش میاد تو همه کلاساکار اشتباهی نکردی که ب ...

♥️