2777
2789
بچه ها اینم خرید من که نصفش با وام ویپاد بود خیلی این وامای ویپاد خوبه به لطف خدا باعث شد من چندتا ت ...

عزمزمه میشه بگی جند گرمه چند خریدی اجرتش چند بود

من به خدای رنگین کمان وبارون باور دارم روزی نجات پیدا خواهیم کرد 
بچه ها اینم خرید من که نصفش با وام ویپاد بود خیلی این وامای ویپاد خوبه به لطف خدا باعث شد من چندتا ت ...

الهی بهتر وبیشترش برای شما عزیزی دلم آمین🙏 دستم سبکه از فردا ان شالله خریدای طلای شما😍عکس بذارین ومنم کیف کنم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

گرفتین ؟ یکی گرفتین چند شد من هنوز مرددم انگار

یدونه گرفتم ۱۰ گرم و۶۰۰ سوت بود شد ۴۹/۵۵۰

طلا ۴۵۰۰ بود ‌وفقط پنج درصد بالای تابلو حساب کرد کل طلاهای ویترینش اونروز پنج تا هفت درصد بود برای بلک فرایدی اینم ازتو ویترین داد

یدونه گرفتم ۱۰ گرم و۶۰۰ سوت بود شد ۴۹/۵۵۰طلا ۴۵۰۰ بود ‌وفقط پنج درصد بالای تابلو حساب کرد کل طلاهای ...

خیلی خوب حساب کرده عزیزم مبارکت باشه الهی بیشترش کنی

من به خدای رنگین کمان وبارون باور دارم روزی نجات پیدا خواهیم کرد 
عزیزم اسنپ‌پی خرید قسطی تا سقف ٧٠ تومن گذاشتهیه چک صیادی میدی از مبلغ ٢٠ تومن تا ٧٠ تومنمبلغ‌های پای ...

ینی سکه و اینام میشه خرید زد دزسته ؟؟ 

این کدوم قسمت اسنپ هست ؟ وام اعتباریه یا جداست ازون بخش؟ 

چون اونو بمن نداده بود قبلا باهی بانکی داشتم بهاطر اون 

اندیشه نیس ؟عه نمیدونستم نگا اگر شما میشناسی همون حدودای جراح یه واخد 75متری تک خواب مرتب و تمیز کم ...

خونه برا خودتونه؟

من زیاد از ملک سر درنمیارم

قیمتا هم که کمی بالا پایینه

الان تو دیوار کمی جست و جو کردم ولی چیزی سر درنمیارم

بازم خودتون تو دیوار بگردین یه چیزایی متوجه میشین 

بچه ها بنظرشما این النگوها شیکه ؟ یدونش که بنظر خودم شیکه ولی تعداد رو شک دارم! تاحالا النگو به تعدا ...

نهایت دوتا

بیشتر نه

من خودم دوتا سیاه قلم دارم

من باید خوب میشدم،روانشناس روانی شد🖤
سلام عزیزم معصومه جون بهتون تسلیت میگم انشالله غم اخرتون باشه 🖤 عزیزم یه راهنمایی می خواستم من به ت ...

سلام عزیز دل خواهر 

خیلی مبارک عزیزم 😍 باریکلا بهت عزیزم 

چقدر کار خوبی کردی 

من به جات باشم هشتصد ملیون تمام رهن میدم 

دست به طلاهام نمی‌زنم 

از اونور تا سال آینده هدف میذارم جمع میکنم ...مثلا همون چهار صد ملیون جمع میکنم ..به املاکی می‌گم این سری مستاجر گذاشتی  چهارصد ملیون رهن بذار مثلا ماهی فلان قدر 

از مستاجره جدید چهارصد میگیرم و چهارصدی که جمع کردم میذارم روش 

هشتصد رو میدم به مستاجر قبلی در میاد 

اینطوری هم کارت راه میوفته هم طلاهات میمونه برات

باز ببین دوستان نظراتشون چیه 

سلام .معصومه جان خوبی ؟ انشاا... غم آخرت باشه .بهت تسلیت میگم عزیزم

قربونت برم بهار جان عزیزم ❤️ 

یادم قبلا پرسیده بودی که دخترت چی میخونه 

از کجا در اومد 

الان یادم میوفته جواب بدم 🙂

دخترم از استان خودمون آذر شهر  در اومد واسه علوم تربیتی 

دانشگاه سراسری ...ولی پدرش راضی نشد بره 

الان دانشگاه آزاد تبریز رشته ی روانشناسی میخونه 

معصومه جان من خواننده خاموش هستم تو این تایپک ، خدا را رحمت کند پدر ومادرت که صدرصد با داشتن چنین او ...

سلام از ماست عزیزم 

شما لطف داری به من فداتون شم ♥️ 

خوبی از و خانومی از خودتون ..ممنونم بابت دعای قشنگتون 😍

بله من یه برادر دارم و یه خواهر 💕

سلام عزیزای دل،ببخشید معصومه خانم پستی ،حرفی صحبتی چالشی...به خدا که با این حقوقا پس انداز که هیچ،دیگه انگیزه زندگی هم ندارم ،هی میگم ماه بعد اوضاع بهتر میشه ،باز یه کاری خرجی چیزی پیش میاد که میگم رحمت به ماه قبل ...نمیدونم قسطا و بدهیا تمومی نداره..انگیزه ندارم ...

سلام عزیزم صبح بخیر من امروز و فردا دخل مغازمون قراره برای خرجخونه باشه تا یکماه رو من بگذرونم ممنون ...

سلام عزیز دلم ❤️ 

دخل مغازه چند ؟

چند نفر هستید ؟

پول روزانه میاد یا ماهانه ؟