2777
2789
اره من pcoهستم بعد دکتر بهم قرص اسپیرونولاکتون داده تو پریودی هم میخورم اینارو باید ادامه بدی نباید ...

من فقط با قرص پروژسترون پریود میشدم نمیدونم الان باز پروژسترون بخورم تا پریود بشم بانه 

الہی؛گرتوهمراهم‌نباشی‌وایِ‌من

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من فقط با قرص پروژسترون پریود میشدم نمیدونم الان باز پروژسترون بخورم تا پریود بشم بانه

والا من خودم پریودم منظم بود تقریبا 

بعد الان یک ماهه دارم اینو میخورم بعد بجای یکبار در ماه الان دوبار پریود شدم تو یه ماه 

و مال این قرصه 

به نظرم این قرصرو فقط بخورری خودشو پریود میشی

والا من خودم پریودم منظم بود تقریبا بعد الان یک ماهه دارم اینو میخورم بعد بجای یکبار در ماه الان دوب ...

من ۷ ماهه ازدواج کردم دلم بچه میخاد تخمدان فولیکول ریز ۳ بود گفت خیلی خیلی ضعیفی

الہی؛گرتوهمراهم‌نباشی‌وایِ‌من
من ۷ ماهه ازدواج کردم دلم بچه میخاد تخمدان فولیکول ریز ۳ بود گفت خیلی خیلی ضعیفی

من مجردم😂

انشالله زودتر بچه دار بشین♥️

ولی خب مرتب قرص رو مصرف کن ممکنه عوارضش متفاوت باشه واسه هرکس مثلا من الان یبار دیگه به فاصله ۱۴ روز پریود شدم ولی خب میگن عادیه باید ادامه بدی تا بهبودی 

شماهم ادامه بده انشالله خوب میشین