2777
2789
عنوان

شوهر خوب میخوام چه کنم

423 بازدید | 59 پست

خانومای عزیز شما که سیاست دارید، تجربه زندگی دارید، میشه راهکار بدید من چ کنم ک با یه کیس خوب ازدواج کنم؟ ۳۳/۳۴ سالمه. ظاهرم فکر میکنم خوب_معمولی باشه. هیکلم ولی عالیه (تعریف از خود نباشه) چون همه میپرسن باشگاه میری؟ چ میکنی؟ چقدر هیکلت خوبه و... قدمم بلنده. ولی خواستگار اصلننننن ندارم. تو کل عمرم شاید ۴ تا مثلن خواستگار سنتی داشنم اونم بدرد نخور....پسرای دانشگاه هم ک پیشنهاد دادن دوستی میخواستن یا بدرد نمیخوردن...

اهل کجایی؟

خانما هرکسی امضام رو میخونه واسم دعاکنه زندگیم درست بشه و دشمن شاد نشم دعا‌کنید رازی ک دارم برملانشه و آبروم حفظ بشه ...خدایا خودم میدونم گناهکار و خطاکارم ولی میگن تو ستارالعیوبی خودت آبروم رو حفظ کن .خطایی کردم مال گذشته بوده نادانی کردم خودت به بچه م رحم کن من عاشق شوهر و بچه و زندگیمم💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نماز شب 

امضام خونده بشه🤌برای حاجت رواییتون عزیزان دلم خودم یه حاجت خیلی سختی داشتم به لطف خدا امام حسین و شهید نوید صفری حاجت روا شدم اینطوریه ک زیارت عاشورا رو به مدت40روز میخونی تقدیم میکنی به روح پاک شهید نوید صفری ک امام حسین رو واسطه ی حاجتتون قرار بدن و ایشون قسم خوردن ک یا حاجتتون رو میدن یا توی اون دنیا هواتونو دارن🙂اگه امضامو خوندی حتما بهم بگو و برای سلامتی و خوشبختی منم دعا کن اسمم بگین کاترین 🙂❤

باید تو جامعه باشی

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

منتظر نباش پیدا میشه

فقط 20 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

کلن از هر دست بدی از همون دستم پس میگیری بدی کنی بدی میبینی دل بشکونی دلت میشکنه یجاقضاوت کنی کسیو خدا تو‌همون شرایط قرارت میده

عقل مردا تو چشمشونه مشکل همون ظاهره معمولیه 

هیچ وقت به آدما نگید"چرا اینقدر میخوابی؟""چرا انقدر جوش میزنی""چرا انقدر چاقی"تا کی میخوای درس بخونی""چرا برای چندرغاز میری سرکار؟""این همه تو خونه میمونی که چی بشه"و....  شایداون بین پریدن از یه ساختمون ۲۰ طبقه ، و بیخیال شدن از کاری که سالهاست براش تلاش کرده ،درس خوندنی که پر از فشار عصبی،فعالیت بدنی که نتیجه رو نمیبینه، بیماری که هر روز باهاش دسته و پنجه نرم میکنه و جنگی که راجع بهش با هیشکی حرف نمیزنه و سعی میکنه پیروز بشه ،.ویه حرف شما ممکنه اون لیوان صبری که با چنگ و دندون نگهش داشته...لبریز بشه.                                      ساعت ۱ بامداد ۹/۲۵ نی نی ام از پیشم رفت🖤😔💔                

عزیزم باید توی محیط اجتماعی و کار بیشتر بری من متاهلم بچه دارم ولی حلقه نمیپوشم چند وقت پیش محل کارم تازه وارد شده بودم خواستگار اومد خوش برخورد باشی در ارتباط باشی با دیگران محل کار تاثیر داره