2777
2789
خودم یه مدت میخواستم برم میگن درامدش خیلی خوبه

تحقیق کردین درموردش؟

من از یه آموزشگاه پرسیدم گفت هزینه کلاساش ۱۰ تومنه مدرک میدن بعدش میشه آزمون فنی حرفه ای هم شرکت کرد.

بازار کارش چطوریه میشه به درآمد رسید؟

قوی بمون ، هنوز آخر قصه نرسیده !🌝💫️ 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

تحقیق کردین درموردش؟من از یه آموزشگاه پرسیدم گفت هزینه کلاساش ۱۰ تومنه مدرک میدن بعدش میشه آزمون فنی ...

دوستم میرفت من چون بهم دور بود نتونستم برم اضافه هایه طلا هم خودش بر میداشت دیگه یادم نیست

پایین                                                                  

دوستم میرفت من چون بهم دور بود نتونستم برم اضافه هایه طلا هم خودش بر میداشت دیگه یادم نیست

من فعلا میخوام طراحی یاد بگیرم دستم راه بیفته بعد دوره طلاسازی برم آموزش ببینم.

آموزشگاهی که قراره برم یه شهر دیگه ست باید غیر حضوری شرکت کنم بهش گفتم غیرحضوری مشکل نداره گفت نه فرقی نمیکنه.

بنظرتون خوبه؟می ارزه وقت و هزینمو بذارم براش؟

من فعلا میخوام طراحی یاد بگیرم دستم راه بیفته بعد دوره طلاسازی برم آموزش ببینم.آموزشگاهی که قراره بر ...

درامدش خیلی خوبه ولی اگه حضوری باشه بهتره چون دوره انلاین ادم خوب یادنمیگیره

پایین                                                                  

درامدش خیلی خوبه ولی اگه حضوری باشه بهتره چون دوره انلاین ادم خوب یادنمیگیره

همینو ازش پرسیدم گفت فرقی نداره حضوری هم یاد بگیرید مانیتور جلوتونه بهتون نشون میدیدم غیرحضوری هم همینجوریه.

هم آموزشگاه دارن هم طلافروشی گفت تو کلاسا بهتون یاد میدیم چجوری وارد بازار کار بشین.قبلیا بعضیاشون با خودش کار میکنن اونا طراحی میکنن آموزشگاه ازشون خرید میکنه.

بعد گفت درآمدتون بر اساس دلار و قیمت طلاست اگه زبان بلد باشید بتونید ارتباط بگیرید امکانش هست که با خارجیا تبادل کنید