2777
2789

خودم یه مدت میخواستم برم میگن درامدش خیلی خوبه

با آرامش وارد شوید! اگه آدم عنق و بی‌ظرفیتی هستید، روی من ریپلای نکنید. صبر و حوصله‌م رو دادم اجاره، اونم بدون پول پیش. اگه دنبال تخلیه انرژی منفی هستید، یه سایت بوکس باز کنید، اینجا رینگ اعصاب نیست. ممنون که درک می‌کنید            

بیشتر ببینید
خودم یه مدت میخواستم برم میگن درامدش خیلی خوبه

تحقیق کردین درموردش؟

من از یه آموزشگاه پرسیدم گفت هزینه کلاساش ۱۰ تومنه مدرک میدن بعدش میشه آزمون فنی حرفه ای هم شرکت کرد.

بازار کارش چطوریه میشه به درآمد رسید؟

قوی بمون ، هنوز آخر قصه نرسیده !🌝💫️ 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تحقیق کردین درموردش؟من از یه آموزشگاه پرسیدم گفت هزینه کلاساش ۱۰ تومنه مدرک میدن بعدش میشه آزمون فنی ...

دوستم میرفت من چون بهم دور بود نتونستم برم اضافه هایه طلا هم خودش بر میداشت دیگه یادم نیست

با آرامش وارد شوید! اگه آدم عنق و بی‌ظرفیتی هستید، روی من ریپلای نکنید. صبر و حوصله‌م رو دادم اجاره، اونم بدون پول پیش. اگه دنبال تخلیه انرژی منفی هستید، یه سایت بوکس باز کنید، اینجا رینگ اعصاب نیست. ممنون که درک می‌کنید            

بیشتر ببینید
دوستم میرفت من چون بهم دور بود نتونستم برم اضافه هایه طلا هم خودش بر میداشت دیگه یادم نیست

من فعلا میخوام طراحی یاد بگیرم دستم راه بیفته بعد دوره طلاسازی برم آموزش ببینم.

آموزشگاهی که قراره برم یه شهر دیگه ست باید غیر حضوری شرکت کنم بهش گفتم غیرحضوری مشکل نداره گفت نه فرقی نمیکنه.

بنظرتون خوبه؟می ارزه وقت و هزینمو بذارم براش؟

من فعلا میخوام طراحی یاد بگیرم دستم راه بیفته بعد دوره طلاسازی برم آموزش ببینم.آموزشگاهی که قراره بر ...

درامدش خیلی خوبه ولی اگه حضوری باشه بهتره چون دوره انلاین ادم خوب یادنمیگیره

بیشتر ببینید
درامدش خیلی خوبه ولی اگه حضوری باشه بهتره چون دوره انلاین ادم خوب یادنمیگیره

همینو ازش پرسیدم گفت فرقی نداره حضوری هم یاد بگیرید مانیتور جلوتونه بهتون نشون میدیدم غیرحضوری هم همینجوریه.

هم آموزشگاه دارن هم طلافروشی گفت تو کلاسا بهتون یاد میدیم چجوری وارد بازار کار بشین.قبلیا بعضیاشون با خودش کار میکنن اونا طراحی میکنن آموزشگاه ازشون خرید میکنه.

بعد گفت درآمدتون بر اساس دلار و قیمت طلاست اگه زبان بلد باشید بتونید ارتباط بگیرید امکانش هست که با خارجیا تبادل کنید

سرمایه میخواد تا بتونی وقتی یاد گرفتی برا خودت مغازه داشتن باشی من فکر میکنم اگه استعداد و ذهن خلاقی داشته باشی شغل خیلی خوبیه ولی شنیدم اگه با طلا کار کنی مشکلات تنفسی میگیری