یه پسرم 19 ماهه دارم ،خیلی دست تنهام خانواده ام حتی یه ربع هم نشده نگهش دارن،ازشون هم میخوام میگن نمس تونستی بززگ کنی نمیاوردی،پدرم اصرار که بچه رو بده باباش بزرگ کنه
تو این فکرم که به همسر سابقم برگردم اما پدرم گفته برگردم دیگه خانواده ای ندارم
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
هیچوقت خانوادتو رها نکن امدی برگشتی باز به مشکل خوردی خانوادت نباشن حمایت کنن میخوای چیکارکنی من یکبار ۲ ماه امدم برای جدایی تاپای طلاق رفتم پشیمون شدم برگشتم ولی ۴ سال بعد دوباره مجبور به طلاق شدم اگه خانوادم حمایت نمیکردن باید می سوختم و میساختم
منم الان دقیقا توشرایط تو هستم ۲۶سابنه دوماهه حداسدم ی پسر بچه ۱۳ماهه دارم پسرم حضانت دائمیش باخودم ببین اگه میخوای بدونی واقعا همسرت رو دوست داری یانه بگو ۶ ماه کلا نباشه نه زنگی نه پیامی نه دیدنی بعد شش ماه اگه باز دلت تنگ شد اگه دوستش داشتی برگرد اونوقت ازحست مطمن باش وگرنه بعد جدایی حس پشیمونی بعد طلاق حس دلتنگی اینا همه طبیعی باگذر زمان درست میشه ۶ماه طول میکشه تا آدم باخودش کنار بیاد منم الان خیلی دلتنگم فکرمیکنم حالا که همسرم نیست چقدر جاش خالیه چقدر دوسش دارم دلم برای بوی تنش برای صداش تنگ شده ولی میدونم این حس از رو تنهایی سوگواری بعد طلاق درست میشه بخاطر فرار ازدلتنگی وتنهایی اشتباه نکنی مواظب باش
خوب اینجوری تو اصلا فرصت فکر کردن نداری حتی مهلت کنار آمدن باشرایط جدیدم نداری بگو منم آدمم بهم فرصت بده فکرامو بکنم ببینم چیکار باید بکنم برای دیدن بچه هم کسی رو واسطه کنید بیاد بچه رو ببره پیش پدرش وبرگردون