2777
2789
عنوان

این خانواده رو رها میکنیددد😕😕😕کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 1106 بازدید | 73 پست
باورت میشههفته ای دو سه روز ناهار و شام خونه ام میخوره؟🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

اره تاپیکاتو خوندم خودت رو میدی ببخشید رُک میگم چون هنوز دوسش داری خودتم بدت نمییاد که بیاد همسر منم مدام پیام میداد زنگ میزد تو روبیکا هی پیام میفرستاد اشتباه کردم برگرد سر حرفو باز میکرد حال پسرمونو می پرسید دیدم هرچی خوب رفتار میکنم بدتر میکنه پیاماش بیشتر میشه انگار نه انگار جداشدیم خودمو جمع وجور کردم خیلی جدی باهاش برخورد گردم گفتم دیکه همه جی تموم شده به من پیام نده بخوای مزاحم بشی میرم پلیس فتا شکایت میکنم به خانوادمم میگم ازهمه جاهم بلاکش گردم کلی هم گفت بلاک نکن لااقل هرچند وقت یکبار حال بچه رو بپرسم گفتم حال بچه به تو مربوط نیست حال بچه برات مهم بود کارو به طلاق نمی‌کشیدی بعد زنگ بزن از داداشم حالشو بپرس منو تو نامحرم هستیم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اره تاپیکاتو خوندم خودت رو میدی ببخشید رُک میگم چون هنوز دوسش داری خودتم بدت نمییاد که بیاد همسر منم ...

تند تند پسرمو میبینه

اره هنوز همو دوس داریم

من زایمان خیلی خیلی بدی داشتم سر خانواده اش،خانواده ها هم اومدن وسط طلاقمون یکم لجو لجبازی  شد

فقط یادت نره حس بینمون عشق بود....    (م)               

تند تند پسرمو میبینهاره هنوز همو دوس داریممن زایمان خیلی خیلی بدی داشتم سر خانواده اش،خانواده ها هم ...

برید مشاور برگردید بهم طلاقی که ازسرلجبازی باشه درست نیست بچه هم آسیب نمیبینه اینجوری ایشاالله هرچی خیر پیش بیاد برات 

برید مشاور برگردید بهم طلاقی که ازسرلجبازی باشه درست نیست بچه هم آسیب نمیبینه اینجوری ایشاالله هرچی ...

مشاور نمیاد

همش هم لجبازی نبود اما اونم بود

من باشم هیچوقت برنمیگردم

خودکشی؟ ضعیف ترین و احمق ترین آدما انتخابش میکنن. غیرت داری پاشوشرایطتتو عوض کن ببین هییییچ بهونه ای قبول نیست فقط تنبلی خودته پس خودتو با این چیزا گول نزن اینجام دنبال ترحم نباش.. یادت باشه "درد یا لذت کاری که انجام میدی نمیمونه اما افتخار یا شرمندگیش چرا".. هرراهی ک از همه اسون تره قطعا اشتباه ترینه و 99 درصد مردم اونو انتخاب میکنن..لطفا به من یا هرکس دیگه ای نگو خوشبحالت ❌ بگو خوشحالم برات ✅.. با حسودی و حسرت فقط زندگی شما تباه میشه پس عمل کن بهش رفیق.. از ادمای انرژی منفی و غرغرو بیزارم با من درددل نکنید بجاش راهکار بخواید همه جوره هستمتون

حالا اگه شرایط جوری باشه که بخوای برگردی چی؟چطور به خانواده ام مطرح کنم😞😞

دلیل جداییتون چی بود؟ 

ببین اخه زندگی بچه بازی نیست یهو بری بعد برگردی اونم با ی بچه

اگه واقعا همه چیو حل میکنی و برمیگردی دیگه مهم نیست با خونواده قطع ارتباط کنی چون خوانواده سمی داری

من اگه جای تو بودم (ک واقعا هیچی از شرایطتت نمیدونم) 

خونواده رو تحمل میکردم بچم یکم بزرگتر شه برم سرکار مستقل شم کلاوای واقعا کار سختیه

خودکشی؟ ضعیف ترین و احمق ترین آدما انتخابش میکنن. غیرت داری پاشوشرایطتتو عوض کن ببین هییییچ بهونه ای قبول نیست فقط تنبلی خودته پس خودتو با این چیزا گول نزن اینجام دنبال ترحم نباش.. یادت باشه "درد یا لذت کاری که انجام میدی نمیمونه اما افتخار یا شرمندگیش چرا".. هرراهی ک از همه اسون تره قطعا اشتباه ترینه و 99 درصد مردم اونو انتخاب میکنن..لطفا به من یا هرکس دیگه ای نگو خوشبحالت ❌ بگو خوشحالم برات ✅.. با حسودی و حسرت فقط زندگی شما تباه میشه پس عمل کن بهش رفیق.. از ادمای انرژی منفی و غرغرو بیزارم با من درددل نکنید بجاش راهکار بخواید همه جوره هستمتون

دلیل جداییتون چی بود؟ ببین اخه زندگی بچه بازی نیست یهو بری بعد برگردی اونم با ی بچهاگه واقعا همه چیو ...

از نظر مالی وابسته به خانواده ام نیستم

فقط خونه ای که توشم مال پدرمه

دلیل جداییتون چی بود؟ ببین اخه زندگی بچه بازی نیست یهو بری بعد برگردی اونم با ی بچهاگه واقعا همه چیو ...

همسرم حمایت خانواده اش رو داشت تک بچه بود کار نمیکرد خرج زندگیمون با پدرشوهرم بود،من یه زایمان خیلی خیلی بدی داشتم بعد اونم یه سری اختلاف بین خودم و همسرم بود پدرش اومد وسط جریان از اون ور هم پدر خودم هی بهم میگفت جدا شدم دیگه کارمون به طلاق کشید

از نظر مالی وابسته به خانواده ام نیستمفقط خونه ای که توشم مال پدرمه

خب جوری هستی ک بتونی ی خونه اجاره کنی واسه خودت و بچه ت؟ 

همسرم حمایت خانواده اش رو داشت تک بچه بود کار نمیکرد خرج زندگیمون با پدرشوهرم بود،من یه زایمان خیلی ...

از این موردا دیدم متاسفانه تو اشناها

واقعا بد بود و اذیت کننده واسه خانوم تازه دوتام بچه داشت

اون شرایطش اوکی نبود معتاد و قمار بازم بود

ولی تو اگه میتونی با همسرت حرف بزن

بنظرم خیلی راحت طلاقت داد حس میکنم سنش کمه

ولی واقعا اگه خودت بودی میگفتم هیچوقت برنگرد

اما الان بحث بچته

اگه مشکلش فقط همینه بهش بگو بریم روانشناس بخاطر بچمون

مگه میشه بچشو دوست نداشته باشع

از این موردا دیدم متاسفانه تو اشناهاواقعا بد بود و اذیت کننده واسه خانوم تازه دوتام بچه داشتاون شرای ...

ماه پیش 30 سالش شد

مشاور نمیاد

اوایل میگفت طلاق نمیده من اصرارطلاق توافقی داشتم اونومیگفت طلاق نمیده اخر پدرشوهرم راضیش کرد

بعد جدایی هم اوایل میگفت خودت برمیگیردی ،اخر خودش بهم پیشنهاد داد

اتفاقا خیلی با پسرم خوبه ،پدر خوبیه ،دیوونه بازی هم داره ها اما کلا خوبه