دختر_پر_انرژی مدیر استارتر عضویت: 1399/01/22 تعداد پست: 18944 عنوان کسایی که بدنسازی میرید مکمل هم مصرف میکنید 75 بازدید | 20 پست مکمل ها ضرر ندارن؟ مربی من میگه باید بخوری با سیب زمینی و تخم مرغ کسی عضله نمیاره و بدنسازی اینطوریه این کاربری قبلا ماله دوستم بود که دیگه دوستش فوت کرد و میخواست تعلیق کنه خودشو ولی من ازش خواستم بده بهم دیروز | 23:46 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
خانم_جذاب_80 عضویت: 1403/03/07 تعداد پست: 4515 مربیت اسکله عزیزم اتفاقا تخم مرغ زودتر عضله میاره ولی روزی باید نسبت به وزنت ۱۰-۱۵ بخوری البته سفیده چون سخته مکمل میخورن پرنسس مامانم☺️🩷 S💍A
دختر_پر_انرژی مدیر استارتر عضویت: 1399/01/22 تعداد پست: 18944 مصرف کنی بهتره و نتیجه بهتری میگیری حاضر نیستم عوارض به جون بخرم برا نتیجه عارضه ای نداشته برات؟ این کاربری قبلا ماله دوستم بود که دیگه دوستش فوت کرد و میخواست تعلیق کنه خودشو ولی من ازش خواستم بده بهم
دختر_پر_انرژی مدیر استارتر عضویت: 1399/01/22 تعداد پست: 18944 مربیت اسکله عزیزم اتفاقا تخم مرغ زودتر عضله میاره ولی روزی باید نسبت به وزنت ۱۰-۱۵ بخوری البته سفیده ... وااااااکیه که بتونه روزانه اون همه تخم مرغ بخوره!!! معلومه که نمیشه این کاربری قبلا ماله دوستم بود که دیگه دوستش فوت کرد و میخواست تعلیق کنه خودشو ولی من ازش خواستم بده بهم
_iran_ عضویت: 1401/12/08 تعداد پست: 6736 نه اصلا مربیم مکمل وقبول نداره نخور اصلا فقط تغذیه دختر باید حیاداشته باشه پرده رو پنجره اتاق منم داره😉
دختر_پر_انرژی مدیر استارتر عضویت: 1399/01/22 تعداد پست: 18944 نه اصلا مربیم مکمل وقبول نداره نخور اصلا فقط تغذیه خب حجم اوردی؟ تغذیه چیا میخوری که مکمل مصرف نمیکنی این کاربری قبلا ماله دوستم بود که دیگه دوستش فوت کرد و میخواست تعلیق کنه خودشو ولی من ازش خواستم بده بهم
حانی۱۲۳۴۵ عضویت: 1400/02/31 تعداد پست: 71 حاضر نیستم عوارض به جون بخرم برا نتیجه عارضه ای نداشته برات؟ اگه اصل و از جای معتبر خرید کنی ضرر نداره به شرط اینکه مرتب ورزش کنی .
خانم_جذاب_80 عضویت: 1403/03/07 تعداد پست: 4515 وااااااکیه که بتونه روزانه اون همه تخم مرغ بخوره!!! معلومه که نمیشه من😂 حسابی هم عضله اوردم ولی خسته شدم دیگه نخوردم الان فقط مرغ و گوشت اره دیگه برای همین مکمل میخورن پرنسس مامانم☺️🩷 S💍A
_iran_ عضویت: 1401/12/08 تعداد پست: 6736 خب حجم اوردی؟ تغذیه چیا میخوری که مکمل مصرف نمیکنی اره خیلی تغییر کردم برنامه غذایی داده بهم تخم مرغ ماهی قزل سالمونمرغ بوقلمون دختر باید حیاداشته باشه پرده رو پنجره اتاق منم داره😉
دختر_پر_انرژی مدیر استارتر عضویت: 1399/01/22 تعداد پست: 18944 من😂 حسابی هم عضله اوردم ولی خسته شدم دیگه نخوردم الان فقط مرغ و گوشت اره دیگه برای همین مکمل میخورن خب خیلیا میگن باعث ریزش مو یا جوش شده برا همین میپرسممامانمم همش داره تلقین میکنه که مکمل بخوری ناقص میشی میمیری فلان میشی اینا همشون عوارض داره و ازین حرفا این کاربری قبلا ماله دوستم بود که دیگه دوستش فوت کرد و میخواست تعلیق کنه خودشو ولی من ازش خواستم بده بهم
دختر_پر_انرژی مدیر استارتر عضویت: 1399/01/22 تعداد پست: 18944 اگه اصل و از جای معتبر خرید کنی ضرر نداره به شرط اینکه مرتب ورزش کنی . 3 روز در هفته حدودا دو ساعت الی دو ساعت و نیم این کاربری قبلا ماله دوستم بود که دیگه دوستش فوت کرد و میخواست تعلیق کنه خودشو ولی من ازش خواستم بده بهم
دختر_پر_انرژی مدیر استارتر عضویت: 1399/01/22 تعداد پست: 18944 اره خیلی تغییر کردم برنامه غذایی داده بهم تخم مرغ ماهی قزل سالمونمرغ بوقلمون ینی بعد ورزش همیشه اینارو میخوری؟ این کاربری قبلا ماله دوستم بود که دیگه دوستش فوت کرد و میخواست تعلیق کنه خودشو ولی من ازش خواستم بده بهم
دختر_پر_انرژی مدیر استارتر عضویت: 1399/01/22 تعداد پست: 18944 من😂 حسابی هم عضله اوردم ولی خسته شدم دیگه نخوردم الان فقط مرغ و گوشت اره دیگه برای همین مکمل میخورن بعد چند وقت عضله اوردی؟ عکس اندامتو نداری این کاربری قبلا ماله دوستم بود که دیگه دوستش فوت کرد و میخواست تعلیق کنه خودشو ولی من ازش خواستم بده بهم