2777
2789
عنوان

دارم از حسادت میترکم گریم گرفته

| مشاهده متن کامل بحث + 801 بازدید | 47 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تقصیر خالته و پدرت که گذاشته مادرت این اخلاقو پیدا کنه اگر مادر بزرگ داری با اون صحبت کن تا با مادرت ...

مادربزرگم فوت کرده...

بابام خیلی دلسوزه اینم حالا یاد گرفته تا دیر میشه میشینه به گریه و زاری

مگه من کیو‌جز مامانم و بابام دارم؟حتی رفیقم ندارمهمیشه اون بچه دوست نداشتی بودن،چه تو مدرسه و محیط ا ...

قربون دل شکستت برم من:/

اشکالی نداره واسه هدفات تلاش کن هر روز کارای خوب کن تا حس خوبی داشته باشی و از این حس مضخرف دور بشی..

بلاخره یه روز واسه مادرت ثابت میشه که هیچی جای بچه ی خود آدم رو نمیگیره🩵

با‌اون‌یکی‌کاربر‌قهوه‌فروش‌هیچ‌نسبتی‌ندارم🤗     جواب‌ابلهان‌خاموشیست؛اگه‌جوابتو‌ندادم‌‌فاز‌شاخ‌بودن‌نگیر!   از‌آینه‌بپرس‌نجات‌دهنده‌ات‌را؛؛؛

همش خواهرم،بچه خواهرم از زبونش نمیوفتهچندبار خواهرش جلو‌ جمع خرابم کرده‌ ولی حتی نتونست پشت منو بگیر ...

خالت  رگ خاب مادرتو پیدا کرده و برد کرده 

شما جای حسادت و لج کردن  با مادرت مهربون تر باش

کلا بعضی از پدر و مادرا این مدلین

کلا غریب پرست هستن و مهرطلب. برای اینکه محبت و توجه دیگران رو به خودشون جلب کنن الکی خود شیرینی میکنن ولی در عوض چون میدونن خانواده خودشون مثلا همسر و فرزنداشون مجبور هستن هر جوری که هستن تحملشون کنن و نیازی به جلب توجه ندارن و برعکس عمل میکنن و حتی بدرفتاری میکنن

به ناراحیتش اصلا اهمیت ندید بذار هر چی میخواد حرص بخوره

نه شعرهای سهراب، نه عاشقانه های شاملو، هیچ کدام مرهم بی قراری هایم نشد. کسی جز اخوان حال مرا درک نکرد.آنجاکه گفت: «کیستم جز تکه ای تنهایی»