2777
2789
عنوان

دارم از حسادت میترکم گریم گرفته

801 بازدید | 47 پست

خالم یه دختر ۸ ساله

خیلی بچش لوس و بی ادبه اصلا بچهارو دوست ندارم ازینم خوشم نمیاد اصلا تو‌ کتم نمیره این بچه

مامانم برعکس من عاشقه اینه،اینجوریه که براش خوراکی بخره،وسیله بخره،هرچی که بابام بخره میگه برا حلما هم نگه داریم،در این حد که میره بیسکوییت و ابمیوه قایم میکنه براش هروقت اومد بده بهش(در صورتی که هیچکی نمیخورتشون)

چند روز پیشم تو روم گفت من اونو بیشتر از جونم دوست دارم

مثلا اگه بابام به برادرم کمک مالی کنه سریع ناراحت میشه شر درست میکنه یا اگه برای برادرزاده یکسالم خوراکی بخریم یا اسباب بازی ،بعد رفتن بردارم شروع میکنه به داد و بیداد

حتی منی که دخترشم اگه برم لباس بخرم واضح حسادتشو بیان میکنه،میگه مردم شانس دارن(در صورتی که من دخترشم اینجور میگه)

ولی برای اینا اینجوری نیست،اگه بابام هرچقدم به خواهر مامانم کمک کنه اصلا ناراحت نمیشه

اصلا تو خونه جرعت نداریم اسم بچه‌خواهرشو بیاریم باهامون دعوا میگیره

بخدا کل فامیل قبول دارن بچش بی تربیته ولی تنها مامان من زیر بار نمیره در حدی که گاهی سر مامانم داد میزنه یا به اسم کوچیک صداش میزنه😒انقد عصبیم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بدم میاد کسی که ۹ ماه منو تو شکمش نگه داشت،۱۹سال بزرگم کرد الان بچه یکی دیگرو به دختر خودش ترجیح میده

بخاطر همین کاراش همیشه هرچقد تلاش میکردم باز فکر میکردم کمه،خلع درونم پر نمیشد

چون ارزو داشتم یبار مامانم بجای اینکه سرزنش کنه،بهم افتخار کنه

مامانم منم همیشه خواهرزاده هاش رو به من ترجیح میده:)🫠

بیخیال باش قربونت برم؛با حسادت و ناراحتی فقط به خودت آسیب میزنی❤️

با‌اون‌یکی‌کاربر‌قهوه‌فروش‌هیچ‌نسبتی‌ندارم🤗     جواب‌ابلهان‌خاموشیست؛اگه‌جوابتو‌ندادم‌‌فاز‌شاخ‌بودن‌نگیر!   از‌آینه‌بپرس‌نجات‌دهنده‌ات‌را؛؛؛

همش خواهرم،بچه خواهرم از زبونش نمیوفتهچندبار خواهرش جلو‌ جمع خرابم کرده‌ ولی حتی نتونست پشت منو بگیر ...

تقصیر خالته 

و پدرت که گذاشته مادرت این اخلاقو پیدا کنه 

اگر مادر بزرگ داری با اون صحبت کن تا با مادرت صحبت کنه

مامانم منم همیشه خواهرزاده هاش رو به من ترجیح میده:)🫠بیخیال باش قربونت برم؛با حسادت و ناراحتی فقط ب ...

مگه من کیو‌جز مامانم و بابام دارم؟

حتی رفیقم ندارم

همیشه اون بچه دوست نداشتی بودن،چه تو مدرسه و محیط اجتماعی چه خانواده و فامیل...برام سنگینه