2777
2789

همش درحال مسخره کردنن

به مهمونا و بزرگتراشون بی احترامی میکنن

حس حسادت و خسیسی زیاد دارن 

با اینکه والدینشون اصلا این اخلاقارو ندارن

ولی با دوستاشون و یسری افراد فامیل خیلی خوبن همش دنبالشون افتادن حتی وقتی میخوان برن خونشون خودشونو به اب و اتیش و گریه جیع و... میزنن

خیلی برام عجیبه یعنی بچه ها هم میتونن بدذات باشن؟ 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

به نظر من هر بچه ای با ذات خاص خودش دنیا میاد علاوه بر تربیت اون ذاته هم مهمه ما دو قلو همسان داریم یکیش مودبه یکیش تو هر جمعی باشه باید جتما یه دور همه ی افراد اون جمع رو بزنه بعد بشینه سر جاش هر تازه واردی هم بیاد پا میشه اونم میزنه

بهشتم اونورش باشه به این برزخ نمی ارزه...

چون پدر ومادرهای با ادبی دارند.

لقمان را گفتند ادب از که آموختی، گفت از بی ادبان، هرچه از فعل ایشان به نظرم بد آمد پرهیز کردم.

یا حضرت الیاس، سلیمان، خضر ،موسی، عیسی،احمد،ابراهیم،لوط مددی.

نمیدونم علتش چیه اما با وجود اینکه خواهرم بسیار بی سر زبون،وساکته یک دختر بسیار پرستاره، ک بسیار بسیار  دیگران جذبش میشن وقشنگ صحبت می‌کنه،  بشدت دیگران مجذوب خودش میکنه از بچه های بزرگتر از خودش تا آدم بزرگ ها

آخ گفتی.یکی از اقوام به حدی بچه هاش حسود وبد ذات وبدجنسن که حد نداره میومدن خونه ما بچه من کل اسباب بازیاشو میاورد میداد بازی کنن ولی ما میرفتیم اونا حتی یک وسیله دست بچه من نمیدادن اینقد بد ذات بودن حتی با بچم بازی نمیکردن و بهش اخم میکردن منم قطع ارتباط کردم الان راحتم خداروشکر.حتی بچش توی کوچه منو میدید روشو اونور میکرد بچه کلاس اولی.نچسبای بی نمک

همه بستگی به تربیت خانواده داره شاید اون افراد جلوی شما باادب باشن ولی توخونه معلوم نیست چیجوری رفتار میکنن چون خودم دیدم میگم 

مثلا بچه فامیل ما پدرومادرش باهرکی بد باشن بچه شون با طرف بد میشه وفحش میده ومیزنه بااینکه ۵ سالش مشخصه اموزش میبینه 

نمیدونم علتش چیه اما با وجود اینکه خواهرم بسیار بی سر زبون،وساکته یک دختر بسیار پرستاره، ک بسیار بسی ...

همسر من آدم ساکتیه منم همینطور خجالتی هستیم جفتمون ولی پسرمون به تنهایی مجلس رو دست میگیره دست میده سلام وعلیک گرم و کلی اجتماعیه و همه فامیل عاشقشن

تو زندگیم هیچ وقت از هیچ بچه ای بدم نمی اومد ولی ۲جا خیلی حرصم گرفت بچه ۴ساله دوستم که خیلی بی ادب وفحاش بود و دوتا دختر بچه که منو همسرم بهشون لبخند زدیم تو ماشین و دست تکون دادم من براشون ولی  اونا انگشت ... نشون ما دادن. کاش اول رو تربیت خودمون کار کنیم بعد بچه هامون رو با ادب و باتربیت تحویل جامعه بدیم

با خدا باش وپادشاهی کن""""""""" بی خدا باش و هرآنچه خواهی کن