2777
2789
عنوان

طلاق در دوران عقد

| مشاهده متن کامل بحث + 486 بازدید | 57 پست
۴۱ سالش اون ازدواج دومش بود البته به صورت رسمی گویا چندین بار هم نامزد کرده بود من ازدواج اولم

ای وای😥 چکار کردی با زندگیت دختر

فقط طلاق بگیر

مطمئنم به یه سال نکشیده با یه مرد عالی ازدواج میکنی اصلا نگران نباش

با من بحث نکن قشنگوم . این کاربری هزارممه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

متوجه نشدم داری جدا میشی یا داشتی جدا میشدی ببین جدایی اونجاش بد که رابطه کامل داشتی خیلی اشتباه کرد ...

من خودم قسط جداشدن داشتم ولی نتونستم خب 

اما الانم دوستم داره جدامیشه رابطه کامل داشته مهریه کامل تعلق میگیره

عزیزم من تاپیکتو خوندمهیچ وقت تا حالا به هیچکس نگفتم جدا شوولی به تو میگم جدا شوحتی اگه تا اخر عمر ت ...

میدونم چی میگید حالم میدونی از چی بد یادم میاد آخرها خودش و خانواده ش خیلی بهم توهین کردن بی ادبی به من میگفت تو کسخ.لی سر هر چیزی کسخ.ل بازی در میاری عقل نداری من چرا هیچی بهش نگفتم چقدر بهم توهین کردن 

البته بگم خارج از شغلش وقتی خانواده اش دخالت میکردن من مقاومت میکردم مثلا بدون اجازه من برام خرید رفتن پس دادم 

یا وقتی بهم بی محلی و بی احترامی میکردن فاصله میگرفتم میگفتن تو باید خودت رو با ما منطبق کنی تو آدمی هستی مثل بچه ۱۷ ساله رفتار میکنی من بعنوان عروس حق نداشتم خودم لباس انتخاب کنم یا اینکه مبل و سرویس چوب و یخچال رو وقتی واکنش نشون میدادم احمق محسوب میشدم نمیدونم 

من خودم قسط جداشدن داشتم ولی نتونستم خب اما الانم دوستم داره جدامیشه رابطه کامل داشته مهریه کامل تعل ...

منم وکیل گرفتم حالا هدف فقط جدایی بحث مهریه از اون جهت پیش کشیدم ادبشون کنم بفهمن بقیه بازیچه نیستن 

تازه فهمیدم همسرم با هر کی نامزد میکرده بهش دست درازی میکرده بقول خودش میخواسته صمیمیت ایجاد کنه چندشم میشه ازش

میدونم چی میگید حالم میدونی از چی بد یادم میاد آخرها خودش و خانواده ش خیلی بهم توهین کردن بی ادبی به ...

نمیدونم چی بگم....

یه نکته مثبت ندارن

نمیدونم چی بگم....یه نکته مثبت ندارن

بخدا حالا اونا تو سر من میزدن 

اخرا میگفت تو گفتی آپارتمان تو میدی بهم باهاش کار کنم لامصب تو که مافیایی واسه خودت 

چشمت دنبال مال اینو اون 

نمیدونم خدا رو شکر کنم زودتر متوجه شدم یا ناراحت باشم چرا با دقت بیشتر انتخاب نکردم 

بخدا حالا اونا تو سر من میزدن اخرا میگفت تو گفتی آپارتمان تو میدی بهم باهاش کار کنم لامصب تو که مافی ...

تو که واسه خودت خونه و شغل داری و تحصیل کرده ای الانم برات دیر نیست

ممنون عزیزم ۸سال جداشدم شما چرا با ی مرد مطلقه ازدواج کردی ؟

گفت تو دوران عقد جدا شده بعد فکر میکردم که همه حق دارن ی بار اشتباه کردن زندگی بهتری بسازن ولی وقتی رفتم دیدم کلا همشون ی بار طلاق گرفتن الیته پنهان کرده بودن 

اتفاقی که افتاده از فکر و خیال زیاد فقط من آسیب می بینم اون مگه آسیب هم می بینه جز آسیب زدن