2777
2789
عنوان

توجه زیاد شوهرم به خواهرزاده هاش

294 بازدید | 23 پست

سلام دوستان دوساله ازدواج کردم و هنوز قصد بچه دار شدن نداریم بخاطره شرایطمون...

هم من هم شوهرم بچه خواهر داریم با این تفاوت که شوهرم خیلی بیش از حد به بچه های خواهرش توجه می‌کنه قربون صدقشون می‌ره و حتی شبایی که خونه ی مادرشوهرم هستیم بچه ها بجای اینکه بغل مامان باباشون بخوابن بغل شوهر من میخابن😶قابل توجه اینه که شوهرم خیلی بدش میاد حتی من بچه خواهرمو بغل کنم ولی خودش راه به راه هم خرجشون می‌کنه هم یجوری به اونا توجه می‌کنه که انگار اجاق خودمون کوره و بچه دار نمیشیم🥲

یجوری براشون وقت می‌ذاره انگار باباشونه😞

بهم راهکار بدید اگه تجربش دارید چون واقعا تو جمع منو خجالت زده میکنه💔

فقط 7 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شوهر منم نسبت به بچه خواهرم حسودی میکنه.وبچه های خواهرش انگار از اسمان هفتم نازل شدن..الان که بزرگ تر شدن دیگه مثل قبل بهشون نمیچسبه..خودش فهمیده بچه بزرگ شه دیگه میره سراغ زندگی خودش

کنیز فاطمه ام....
شوهر منم نسبت به بچه خواهرم حسودی میکنه.وبچه های خواهرش انگار از اسمان هفتم نازل شدن..الان که بزرگ ت ...

من میگم بچه دار شیم از سرش بیفته ولی ارزش نداره بچه تو این وضعیت و شرایط مالی بیاریم💔

1
5
10
15
20
25
30
35
40
فقط طلاق😂ببین خواهر به خیلی چیزا بی توجه باش و توهم ب بچه خواهرت توجه کن

زورم میاد آخه این همه محبت می‌کنه هیچ انرژی دیگه واس بچه ی خودمون نمی‌مونه🤣🤣

1
5
10
15
20
25
30
35
40
حسادت به شوهر خواهرم😶و تاثیر حرفای مادرشوهرم روی پسرش

اون بچه ها مال خواهر شما هم هستن. 

نمیشه که. 

همسرت اگر بدش میاد شما بچه های اطرافیانت رو بغل کنی ، خودش حداقل نباید زیاده روی کنه. 

تنها راهش اينه كه اتفاقا بچسبي به بچه هاي خواهرت

اخه من مثل شوهرم بیکار نیستم حد هارو رعایت میکنم در حد خاله هستم براش نه دیگ مادر ولی شوهرم مثل باباشونه😐 باباشون هرجا کم می‌ذاره یا نیست شوهر من هستتتت🤣

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اون بچه ها مال خواهر شما هم هستن. نمیشه که. همسرت اگر بدش میاد شما بچه های اطرافیانت رو بغل کنی ، خو ...

کاش اینو میفهمید چجور اینو بهش بفهمونم؟!دنبال راه حلم

1
5
10
15
20
25
30
35
40