2777
2789
عنوان

چقدر دختر و پسر که مجرد موندن برا همیشه دیگه

| مشاهده متن کامل بحث + 227 بازدید | 40 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بعضی وقتها توقع زیادی هم باعث این مسائل میشه منظورم این که اونی مه می خواهن خواستگاری شون نمیره اونا ...

بله اینم هست

هرچه مرا یا تو انداخت ،برانداختمش                                                      عشق تو انداخت دلم را،به چه من باختمش؟

پسرا پرنسس و بی مسئولیت و سواستفاده گر و سمی شدن. شوهر میخوان نه زن

بله اینم هست .ولی ادم هایی که من حرفشون رو میزنن این گروه نیستن

هرچه مرا یا تو انداخت ،برانداختمش                                                      عشق تو انداخت دلم را،به چه من باختمش؟

بخشي برمیگرده به مسئله مالی ولي بیشتر از اون تغيير سبک زندگی هاست خيلي ها عشق و حال تو مجردی میدونن ...

قبول دارم.یه قسمتیم این دوستانن.ولی منطور من کساین که فقط به دلالیل مالی نتونستن ازدواج کنن

ببخشیدا شما یا وضع مالیتون خوبه یا خدا رو شکر هنوز حساب کتابتون باهم میخونه.بله بعضی ها ریسک کردن و ...

درسته ولی ازدواجی که مشکل فقط مادی باشه ازدواج موفقه چون وقتی ازدواج میکنی چیزایی هست که ربطی به ازدواج نداره

تنوع طلبی، بی مسئولیتی، کم طاقتی ادما، بی ادب بودن و اجتماعاتی نبودنشون و خیلی چیزا که مادی نیستن مشکل شخصیت خود ادماست

منم بی پولی دیدم خیلی ولی پول رو دلیل مجردی نمی دونم پول بهونه ست تا مسئولیت سنگین ازدواج رو به دوش نکشن به وقتش بعد که سن رفت بالا پشیمون شن

درسته ولی ازدواجی که مشکل فقط مادی باشه ازدواج موفقه چون وقتی ازدواج میکنی چیزایی هست که ربطی به ازد ...

ببخشید شغل همسرتون چیه

امار طلاق بالاست وقتی میبینه طرفش مشکل داره راضی نیست به هر قینتی ازدواج کنه

هم مجردی مزایا داره

هم متاهلی مزایا داره

فقط مجردها با مساله خودشون کنار میان اگر اطرافیان دخالت نکنن بهشون تیکه نندازن

امار طلاق بالاست وقتی میبینه طرفش مشکل داره راضی نیست به هر قینتی ازدواج کنههم مجردی مزایا دارههم مت ...

همه حرفاتون درست.ولی تکلیفه اونی که دلش عشق به همسرشو میخواست ولی بخاطر وضعیت مادی بهش نرسیده چی میشه؟حرف من اون حسرتس

درسته ولی ازدواجی که مشکل فقط مادی باشه ازدواج موفقه چون وقتی ازدواج میکنی چیزایی هست که ربطی به ازد ...

یعنی کسی که کار درست و حسابی و دایم نداره، خرج یک زندگی رو نمیتونه تامین کنه، خونه درست و حسابی حتی اجاره کنه، یا ماشین زیر پاش نباشه اونم خیلی معمولی.

نتونه از نظر رفاه خانواده زن و بچش رو تامین کنه

پسری که آه در بساط نداره یا دختر هم به یه طریقی چطوری ازدواج کنن

جهاز معمولی میدونی چقدر میشه؟

حالا عروسی معمولی هم یه طرف 

اینجا تمام حنجرهها لاف میزنند✻هرگز کسی هر آنچه که میگفت نبود ✿ برای کسی که میفهمد هیچ توضیحی لازم نیست و برای کسی که نمیفهمد هر توضیحی اضافه است⛔              آنان که میفهمند عذاب میکشند، آنان که نمیفهمند عذاب میدهند ➦➦➦➦➦➦➦ در این شهرصدای پای مردمیست که: همچنان که تو را در آغوش میگیرند❅طناب دار تو را میبافند❃صادقانه دروغ میگویند❋خالصانه خیانت میکنند✾ این مردم از دور دوست داشتنی ترند در این شهر هرچه تنهاتر باشی  خوشبختری❁  ↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯               هر چقدر آدمهارو بیشتر میشناسی تنهائیت، دلچسبتر میشه☞ هرگز با انسانهای احمق و نادان بحث نکنید متاسفانه بعضیها رو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت                   𓊉مردم شهری که همه در آن میلنگند به کسی که راست راه میرود میخندند انسان عادت دارد چیزی را که نمیفهمد مسخره کند𓊈                                                           ⦅به راهی که اکثر مردم میروند شک کن، چون بجای فکر کردن تقلید میکنند از متمایز بودن نترس انگشت نما بودن بهتر از  احمق بودن است  ───༺♡༻─── ╚═══✮❁•°❀°•❁✮════╝
همه حرفاتون درست.ولی تکلیفه اونی که دلش عشق به همسرشو میخواست ولی بخاطر وضعیت مادی بهش نرسیده چی میش ...

ببین زندگی سراسر حسرته یکی حسرتش پوله یوی حسترش بچست یکی حسترش همسره یکی حسرتش سلامتیه 

حرفتو قبول دارم به نظر من باید قبول کنه یا با مشکل مادی بایکی ازدواج کنه یا ازدواج نکنه

منم نمیگم خوبه اتفاقا خیلی فشار رو ادم هست اما چاره ای دیگه داره

ببخشید شغل همسرتون چیه

همسر من موقع ازدواج یه شغل معمولی با حقوق پایه داشتن شرایط مادی خودش خیلی بد بود نسبت به بقیه موردام معمولی بودن درحالی که همون موقع خاستگاری داشتم شخصی بود دقیقا هم سن همسرم و میلیادر. موقع انتخاب همسر پول در معیارات میره پایین ترین اولویت.

الان همسرم یه پست خیلی بالا یه جای خیلی خوب داره