2777
2789

سلام

مامانم هی تو موقعیت های مختلف که هیچ ربطی هم به اون نداره میخواد از خودش تعریف کنه البته خیلی زن خوبیه و تعریف هایی که میکنه درسته ولی خب درست نیست آدم خودش بگه... چیکار کنم؟ میترسم بهش بگم دلش بشکنه

مثلا بحث پیش میاد میگیم فلانی خیلی حسوده یهو میگه نمیدونم چرا من اصلا نمیتونم حسودی کنم با خوشحالی همه خوشحالم و ... 

میشه لطفا منو تو هر تاپیکی دیدید بگید امسالم دوباره گند میزنی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بذار بگه ایرادش چیه

خب عزیزم درست نیست پیش بقیه اینقد از خودش تعریف کنه مثلا یه بار تو جمع فامیل زن عموم گفت من بعد فلان اتفاق تصمیم گرفتم دل هیچ کسو نشکونم یهو مامانم خندید گفت نمیدونم چرا من نمیتونم دل هیچکسو بشکونم همیشه هم گفتم دل هرکیو شکوندم بیاد بگه همه نگاش میکردن حتی داداشمم بعدا به من گفت چرا مامان یهو خودشو قاطی میکنه

خب بکنه.

خب عزیزم درست نیست پیش بقیه اینقد از خودش تعریف کنه مثلا یه بار تو جمع فامیل زن عموم گفت من بعد فلان اتفاق تصمیم گرفتم دل هیچ کسو نشکونم یهو مامانم خندید گفت نمیدونم چرا من نمیتونم دل هیچکسو بشکونم همیشه هم گفتم دل هرکیو شکوندم بیاد بگه همه نگاش میکردن حتی داداشمم بعدا به من گفت چرا مامان یهو خودشو قاطی میکنه

چرا میخوای نزاری پیش تو که دخترشی هم راحت باشه؟

کاش فقط پیش خودم بود بخدا 24 ساعته میگفت هیچی نمیگفتم ولی همه جا میگه مثلا یه بار تو جمع فامیل زن عموم گفت من بعد فلان اتفاق تصمیم گرفتم دل هیچ کسو نشکونم یهو مامانم خندید گفت نمیدونم چرا من نمیتونم دل هیچکسو بشکونم همیشه هم گفتم دل هرکیو شکوندم بیاد بگه همه نگاش میکردن حتی داداشمم بعدا به من گفت چرا مامان یهو خودشو قاطی میکنه

چرا درست نیست آدم از خودش تعریف کنه؟ متاسفانه ما ایرانیا عادت کردیم بگیم وای خدا چه بدبختم؛ یا من چر ...

من نمیگم منفی نگر باشه ولی اینقد همه جا و پیش همه تعریف نکنه

مثلا یه بار تو جمع فامیل زن عموم گفت من بعد فلان اتفاق تصمیم گرفتم دل هیچ کسو نشکونم یهو مامانم خندید گفت نمیدونم چرا من نمیتونم دل هیچکسو بشکونم همیشه هم گفتم دل هرکیو شکوندم بیاد بگه همه نگاش میکردن خب چه دلیلی داشت مامانم اینو بگه نهایت میتونست بگه آره شکوندن دل بقیه کار درستی نیست حتی داداشمم بعدا به من گفت چرا مامان یهو خودشو قاطی میکنه 

اتفاقا یکی از تمرین های عزت نفس همینه تعریف از خودچیکارش داری خیلیم خوبه