2777
2789
عنوان

فشارخون بالا دارم میمیرم سنم کمه

62 بازدید | 14 پست

چیکارکنم 

به یاد اولین بوسه که مادرم برپیشانی ام زد و من نفهمیدم و یادسوزنده ترین بوسه که من به وداع بر پیشانی اش زدم واون نفهمید.. روحت شاد مادر عزیزم  ابجی های گلم هرکی امضای منو خوند یه فاتحه برای مادرم بخونه اجرتون باخدا🌹🥺

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ارثیه؟

هم ارثی هم عصبی

به یاد اولین بوسه که مادرم برپیشانی ام زد و من نفهمیدم و یادسوزنده ترین بوسه که من به وداع بر پیشانی اش زدم واون نفهمید.. روحت شاد مادر عزیزم  ابجی های گلم هرکی امضای منو خوند یه فاتحه برای مادرم بخونه اجرتون باخدا🌹🥺

برو بیمارستان

رفتم قرص میخورم بیفایده

مگه میشه بیفایده باشه حتما منظم نمیخوری چند هست حالا

همیشه ۱۷ ب بالا لوزارتان ۵۰ میخورم پروپرانولول ۱۰

اوه اوه من فشارم ۱۹ بود انواع اقسام سرم هاروزدن بهم

من  همیشه نرفتم بیمارستان گاهی انقد میرع بالا خون دماغ مییشم  یا دهنم بوی خون میده یا سرم رگهای سرم احساس میکنم میترکن  رگهای پشت سرم سمت چپ

حجامت کن

برو خون بده

سعی کن آرامشتو حفظ کنی از استرس دور باشی

خیارسبز.سیر.آبغوره.گل ختمی.چای سرخ خیلی خوبه

بتونی وزنت رو کم کنی و رژیم غذایی مخصوص فشارخون بگیری مطمعن باش ان‌شاالله فشارت میاد پایین و تثبیت میشه

حجامت کنبرو خون بدهسعی کن آرامشتو حفظ کنی از استرس دور باشیخیارسبز.سیر.آبغوره.گل ختمی.چای سرخ خیلی خ ...

وزنم خونه 

من همیشه نرفتم بیمارستان گاهی انقد میرع بالا خون دماغ مییشم یا دهنم بوی خون میده یا سرم رگهای سرم ...

چیییی داری میگی عزیزم سکته میکنی خدای نکرده هااا میدونستی فشارخون بالا اولین قاتل خاموشه انسانه تو صدراول مرگ و میره ؟؟

ببین چندتا علت دیگه هم جز اعصاب هست

چاقی واضافه وزن

کبدچرب

ویتامین دی پائین

مشکلات کلیوی

حتما بررسی کن این فشارخون به شدت کشنده اس

من ویتامین دیم پایین بود زیر هشت بود فشارم یه بار تا شونزده رفت بالا داشتم میمردم نصفه شبی بابام برد سه تا آمپول بهم زدن اومد پائین‌.خیلی به سلامتیم آسیب زد خداروشکر خوب شدم الان هفت سال میگذره دوازده ثابته دیگه خیلی گاهی بالا بره میشه سیزده

ببین چی میگم هروقت فشاراینجوری بالا رفت قرصم خوردی پائین نیومد سریع یه سوزن ازاینا که برای آمپوله بردار نوک انگشتتو سوراخ کن که خون بیاد اینجوری خدای نکرده سکته نمیکنی...وقتی خون دماغ میشی در واقع خدا بهت رحم کرده سکته رو رد کردی وگرنه یکی از رگای مغزت اگه پاره بشه یا میمیری خدای نکرده یا میزنه فلج ملج میشی...جدی بگیرررررر جدیییی خطرررمرگ داره سوزن دم دستت باشه

درضمن ویتامین دی تو حتما چک کن اگه پائین باشه فشار بی دلیل خیلی  می ره بالا 

اون‌چند مورد دیگه رو هم که گفتم ازمایش بده اگه مشکل داشتن باید درمان کنی تا خوب شی