2777
2789
عنوان

شوهرم با مادرش رفته

| مشاهده متن کامل بحث + 963 بازدید | 61 پست

دیگه درسته نی نی سایتی ها همش دعوا و فحش به همدیگه یاد میدن دیگه شما نباید واسه خوشایندشون و قربون صدقه هاشون دعوا کنین و بعد بیایین تایپیک بزنید و دنبال تایید باشید. حالا همونا الان میان میگن اشتباه کردین ، بلد نیستید خواسته تون رو مطرح کنید ارتباط اجتماعی و مهارت کلامی تون صفره

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اوووو...آروم تر

من مادرشوهرم اومد فرشامو انتخاب کرد بابام پولشو داد. چون بابام دخترش رو دو دستی میده ولی مادرشوهرم پسرش رو دودستی چسبیده. آخرشم خواهرشوهر گفت باید از من می پرسیدین فلان مارک بهتره باید از اون می خریدین. مارک گرونی بود. خودشم برای جهیزیه ش انقد خرید نکرد که از من انتظار داشت. من چیزی بهش نگفتم و با من دشمنه، بعد تو اینو به مادرشوهرت گفتی؟

خجالت بکش مردم نون ندارن بخورن پول یه فرش ماشینی ندارنداول زندگی فرش دستبافت برات خریده یک ذره ادب ن ...

خب پدر من چه جوری یه جفتشو خرید اونم بخره 

بعدشم من میگم چرا بایذ مادرش ما هر چی میخریم اگاه باشه از قبل نمیشه مگه یه بار بیاد ببینه 

خب پدر من چه جوری یه جفتشو خرید اونم بخره بعدشم من میگم چرا بایذ مادرش ما هر چی میخریم اگاه باشه از ...

چون با مادرش رفته اونم گفته به مادرش 

این چیزی که تو میگی آموزشش سال ها زمان می بره

یه روان شناس می گفت تا ۵ سال زمان می بره یه پسر مستقل بشه از مادرش 

شما عروس ها همون روز اول می خواین شوهره دربست بشه مال خودتون