2777
2789
عنوان

شوهرم با مادرش رفته

| مشاهده متن کامل بحث + 939 بازدید | 61 پست

چقدر عقده ای هستی،

تو‌چه محیطی بزرگ میشین شماها

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من نفهمیدم چرا این را به همسرت گفتی ؟

چون طرح فرشی که مامانش برای خودش خریده بود شبیه مال تو بوده؟ درست گفتم؟

برات لحظه ای رو آرزو میکنم که این آیه میگه:  "قَد‌اٌوتِیتَ‌سُؤلک"  خواسته ات به تو داده شد🥺🤲

بنده خدا الان با خودش گفته چقدر خوشحال میشی که برات فرش خریده 

میدونی قیمت فرش دستبافت چقدره؟!اینهمه کار کرده زحمت کشیده با پولش رفته برات فرش دستبافت خریده جای تشکرته؟!

میتونستی وقتی اومد بهش بگی دلم میخواست بهم خبر میدادی یا باهم میرفتیم 

نکه بتوپی بهش اینجوری،مادرش چیکاره بود این وسط

خدا شاهده بعد کلی دعوا با شوهرم هنوز نتوستم به پدر مادرش فش بدم .

چجوری میشه یه بنده خدایی با مادرش رفته فرش بخره ،شانس خوب تو. جفت فرش تو دیده اونم خریده 

بهش بگی شیطان 

یا فاطمه زهرا#
۱۸

تو زود بود برات ازدواج

و مادرشوهرت به خاطر سنت مطمئنم هنوز تورو خام و نپخته میدونه و ناپختگی تو هم از نداشتن سیاستت مشخصه.

دختر این چه رفتاریه کردی

اینجا کتملا حق با تو هستش ولی این راهش نیست

یه راهکار میدم تا اخر عمرت یادت باشه

تو باید شوهرتو مال خودت کنی و صاحبش الان تویی. 

حالا چطوری؟

همیشه پشت شوهدت باش الان خانواده تو همسرته و شما الان تشکیل خانواده دادین. هیچ وقت روبروش نباش یعنی باهاش به خاطر خانوادش یا خانوادت نجنگ دعوا نکن. نه تو مسئول رفتار خانوادتی نه اون مسئول رفتار خانوادشه. شما فقط مسئول خودتون و همدیگه اید. 

با این رفتار نشون میدی من خانواده مستقلم همه بفهمن.

و اینکه یه بار زنگ زدی جواب نداد دیگه زنگ نزن صبوری رو تمرین که تا حواسش بیشتر بهت باشه.

معمولا فرش دستباف رو ست میگیرن شوهرت هم ست فرشهات گرفته حالا دعوا برای چی بود.الکی بچه بازی دراوردی

به خودت اهمیت بده هیچ چیز و هیچ کس مهم نیست مهم اینه که تو حالت خوب باشه تا دیگران هم کنارت حالشون خوب بشه.🌹