2777
2789
عنوان

شوهرم با مادرش رفته

939 بازدید | 61 پست

شوهرم رفته با مادرش فرش خریده 

مادر شوهرم کلا از بچگیش قالی بافی میکرده و بلده و بیمه هم هستش تاززگیا یدونه فرش بافته بود برا خونش و بعد هم داده بودپرداخت 

ماهم که خونمون دوتا ۶متری فرش دستبافت داره ولی یدونه لازم بود بازم ماهم ۲ ماه بود که دنبال فرش میگشتیم 

حالا یه روز که زنگ زدن به اینا که فرشتون حاضره بیاید ببرید شوهرمم اونجا بوده گفته منم یدونه فرش تو دیوار دیدم همونجا هست شما که میریذ منم برم ببینم اینا هم با مادر شوهر و پدر شوهرمو ورفتن دیدن پسند کردن خریدن اینم بگم طرحش عین فرش خودمع 

شوهرم هم امروز که رفته بود خونه مادر شوهرم فاصلمون کمه چند بار زنگ زدم جواب نداد بعد خودش زنگ گفت فرش مامانم اینا رو گرفتیم واس تو هم خریدیم بعد عکسشو برام فرستاد منم بهش گفتم تو منو خر فرض میکنی بچه ننه ای 

گفتم تو بچه ننه ای هنوز بزرگ نشدی مییری با مامانت فرش میخری گفتم مادرت مثل شیطانه تو زندگیمون دعوا میندازه 

گفتم مرده شور تو و خانوادتد ببرن که با مامان فضولت هر غلطی میکنی

خیلییییییی ناراحت شدم خیلی

مادر شوهرم خیلی سعی داره همه چیزو بدونه تو. زندگیمون 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ببرید پس بدید یه طرح دیگه که دوست داری بخرررر اونم یاد میگیره خانمش برا خرید فرش خانه اش ببره ته ماد ...

نه من دو تا فرش دارم که مال جهازمه عین همونو میخواستم بخرم 

این چ حرفی بوده زدی همسرت شعور نداره ب مادر همسرت چ ربطی داره زبون ک داره نداره؟باید بت می‌گفت یا شمارو هم با خودش میبرد همه چی و گردن ننه بابا ها ندازید

👈من 👉 آدمی هستم ک اخلاقمو با شعور طرف ست میکنم 🚫پس🚫 اگه یه وقت از اخلاقم ناراحت شدی یه نگاه به شعورت بنداز✌️

به مادرش چه ربطی داره؟  خود شوهرت رفته ،مادرش که نگفته بیا بریم براتون فرش بخریم

زن بودن‌ خیلی‌ قشنگه‌! چیزیه‌ که‌ یه‌ شجاعت تموم‌ نشدنی‌ می‌خواد! یه‌ جنگ که‌ پایان‌ نداره‌! خیلی‌ باید بجنگی‌ تابتونی‌ بگی‌ وقتی‌ حوا سیب ممنوعه‌ رو چید گناه به‌ وجود نیومد، اون‌ روز یه‌ قدرت باشکوه‌ متولد شد  که‌ بهش نافرمانی‌ می‌گن‌!