2777
2789
عنوان

چرا خانم ها تو ایران فکر میکنن که چون زنِ یه مرد شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 323 بازدید | 57 پست
متنتون پارادوکس شدیدی داره هم میگین زندگی طبیعی رو بگذرونید بچه داری کنید خونه داری کنید هم با قوانی ...

شما خیلی از دست دولت و زن ستیزای ناراحت و عصبانی هستید و همه رو به این مربوط میکنید

مگه زن برای بچه غریبه مادری کرده؟

مگه برای بچه غریبه بشور و بپز کرده؟

همین دولت هم که گفته زن به ازای کار کردنش طبق قانون بهش نفقه تعلق میگیره

شما حاضری که ففط نفقه ای که قانون برات تعیین کرده ماه به ماه بگیری و با همون نفقه خودتو تامین کنی؟ 

نه باور کن همونم حق خودت نمی دونی و کم می دونی

حرف من اینه که بابا این وسط یه لدالتی رو رعایت کنید

همه جای دنیا زن ها ازدواج میکنن همه جای دنیا زن و شوهر تو دارایی و نداری کنار همن همه جای دنیا زن ها باردار میشن مادر میشن بچشونو بزرگ میکنن فقط ایرانه که زن ها خودشونو قربانی میدونن

شما معلومه تو خانواده ای بزرگ شدید که کم نداشتید که بخواید با این چیا توجه جلب کنید بنظرم عیب نداره ...

نه به خدا خانوادم یه خانواده سطح متوسط هستن

از وقتی هم که دیپبممو گرفتم خودم رفتم سرکار و دانشگاه و هیچ وقت دستمو جلوی کسی دراز نکردم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مگه زن تو زندگی با مرد هیچ پول تو جیبی تفریح و خرجی نداره و فقط و فقط میشوره و میسابه و زحمت میکشه؟م ...

منم نگفتم یه زن هیچ حقی تو زندگی مرد نداره زن ومرد مکمل هم هستن بدون زن کارمرد لنگ میمونه وبدون مرد کار زن ، اینکه انتظار دارن اقا ماشین وخونه رو همش  به نامش بزنه بده

هرچیزی اندازش خوبه قرار نیس تمام اموالش به نامت بخوره 

ضمنا همه خانوما اینجور نیستن عده کمی هستن 

این هنه ادم اطرافیانم دیدم خانومه واقاهه وظیفه خودشونو میدونن ودنبال تصاحب اموال یکدیگر نیستن یا حداقل برعکس عده ای از خانما که با ازدواج وتایین مهریه خیلی بالا دنبال تجارتن با ارامش وعشق زندگی میکنن واموالشون رو به طور مساوی بین خخودشون وفرزنادنشون تقسیم میکنن

خانوما بعضیاشون زیاده روی میکنن اونایی که بیرون کار میکنن وبه کار خونشونم میرس که هیچ (چون دستشون تو جیب خودشون)

اوناییم که خونه دارن بیشتر از حق خودشون طلب میکنن واین باعث خوررد شدن و از بین رفتن عزتون میشه 

طرف هیمن که چند دنگ خونه وماشین اقاهه به نامش باشه کافیه 

چون اقا خهودش اگر منطقی باشه درک میکنه طرف این همه زحمت میکشه توخونه پس چند دنگ به نام زدنش حقشه البته همه اینا درکنار مهریه هستش

شما خیلی از دست دولت و زن ستیزای ناراحت و عصبانی هستید و همه رو به این مربوط میکنیدمگه زن برای بچه غ ...

قربانی نیستیم ؟؟شما مثل اینکه چشمتون رو روی حقیقت بستین احتمالا تازه ازدواج کردین مست عشق عاشقی  هستی  این موضوع نمیزاره روی بد ماجرا رو ببینید همه مثل شما نیستن که چشماشونو ببندن 

موافقم تا حدودی 

مثلا ۲۴_۲۵سال ازدواج کردن اون خونه باید ب اسم خانم بشه 

که اگه خدایی نکرده واسه خانم اتفاقی افتاد مرده رفت با یکی دیگه اون خونه ب بچه هاش برسه ن به خانم دوم 

چون مردا واسه نفر دوم جونم میدن

قربانی نیستیم ؟؟شما مثل اینکه چشمتون رو روی حقیقت بستین احتمالا تازه ازدواج کردین مست عشق عاشقی هست ...

نه نبستم

۵ ساله ازدواج کردم و مثل همه مشکلات زیادی تو زندگیم دارم

ولی خودم رو مقصر زندگیم میدونم نه کسی دیگه رو

و از خودم توقع دارم نه کسی دیگه 

همسرم هم مثل من یه انسانه که نیاز به زندگی داره و اگر تو این ۵ سال کنار من صاحب چیزی شده توقع دارم که منم در داشته هاش شریک کنه اگر نه هر چی قبل از من بوده زحمتکشی خودش بوده و خودش باید براش تصمیم‌بگیره

موافقم تا حدودی مثلا ۲۴_۲۵سال ازدواج کردن اون خونه باید ب اسم خانم بشه که اگه خدایی نکرده واسه خانم ...

بله درسته 

زنی که سالها کنار مردش بوده و هیچ منبع درآمدی نداشته باید از نظر آینده احساس امنیت کنه 

نه به خدا خانوادم یه خانواده سطح متوسط هستناز وقتی هم که دیپبممو گرفتم خودم رفتم سرکار و دانشگاه و ه ...

روی شخصیت آدم خیلی فرق میکنه کار و دانشگاه واقعا👌👌👌

تو این دنیا همه چی سمه فقط دوز مصرفش فرق داره!👌🏻
بله درسته زنی که سالها کنار مردش بوده و هیچ منبع درآمدی نداشته باید از نظر آینده احساس امنیت کنه

خانمای ایرانی متاسفانه عقده ای شدن 

باید گوشی ایفون باید فلان مارک لباس و باید ماشین این داشته باشن چیزی ک خونه پدرشون نداشتن 

خانمای ایرانی متاسفانه عقده ای شدن باید گوشی ایفون باید فلان مارک لباس و باید ماشین این داشته باشن چ ...

تو همین نی نی سایت نگاه کنید تا یه خانم تاپیک میزنه که با شوهرش به مشکل خورده اولین حرفی که میزنن برو شکایت کن برو مهریه تو بزار اجرا برو فلان ...

انرژی منفی ازشون میباره

از عالم و آدم طلبکارن و توقع دارن چون زن یه مرد شدن و مادر بچه اون مرد هستن دیگه دنیا جلوشون تعظیم کنه و پول به سمتشون سرازیر بشه

تو همین نی نی سایت نگاه کنید تا یه خانم تاپیک میزنه که با شوهرش به مشکل خورده اولین حرفی که میزنن بر ...

االبته اینم بگما جامعه خیلی بد شده 

ی مرده بعد ۱۵ سال ازدواج زنشو میپیچونه میره با دوست دخترش با همچین مردی باید بدتر رفتار کرد