2777
2789
عنوان

چرا خانم ها تو ایران فکر میکنن که چون زنِ یه مرد شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 323 بازدید | 57 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سخته بخدا بهم بگن بیل بزن برام راحت تره از درس خوندن لامصب یه مقاومتی همیشه در برابرش دارم 💔😩

عب ندارههه زور بزن ولی دیگه قبول شی راحتیههه میتپنی دختر♥️

با تومور مغزی  دارم زندگی میکنم و با قرص های کم یاب تو سرم نگهش داشتم و قطعا حوصله دعوا با شما دوست عزیز رو ندارم😘
فکر کنم متوجه منظورم نشدیداگر دوست داشتید دوباره تاپیکم رو بخونید

شما ‌گلم گفتید خانوم دستش توجیب خودش باشه وبه خودش تکیه کنه ودنبال تصاحب همه اموال مرد نباشه

منم با نظرتون موافقم وچرا باید یه زن تنام اموال مرد رو به نام خودش بزنه بی عقلی وبدون منطق وخودخواهی تمامه  وگفتم این مستقل بودن تمام زمانی خوبه که طرف ظرفیت اینو داشته باشه تا درکنار کار منزل به کاربیرون هم رسیدگی کنه چون خیلی از خانوما نمیتونن واینجوری تربیت فرزند رسیدگی همسر و.... نادیده گرفته میشه

سخته بخدا بهم بگن بیل بزن برام راحت تره از درس خوندن لامصب یه مقاومتی همیشه در برابرش دارم 💔😩

در عوض فردا خدایی نکرده دور از جون نمی دوئی تو دادگاها برای گرفتن دوزار نفقه و مهریه قسطی و به جاش یه شغل خوب و جایگاه خوب داری و دستش تو جیب خودته

خدا پدرتو بیامرزههر چیز منصفانهمگه پا به پای هم نرفتننصف مثل قانون کشورهای دیگه

بله تازه اخه افتخارم میدونن 😂تو فامیلامون یه دختر نامزد کرده بود چون شوهرش خونه نداشت دعوا انداخته بود بالاخره خونه پدرشثهرش رو به نامش کرده بودن😂

بعضیا خیلی غلیظ جلو می‌رن 

تو این دنیا همه چی سمه فقط دوز مصرفش فرق داره!👌🏻
شما ‌گلم گفتید خانوم دستش توجیب خودش باشه وبه خودش تکیه کنه ودنبال تصاحب همه اموال مرد نباشهمنم با ن ...

مگه زن تو زندگی با مرد هیچ پول تو جیبی تفریح و خرجی نداره و فقط و فقط میشوره و میسابه و زحمت میکشه؟

مگه با عشق برای بچش مادر نمیکنه؟

حرف من اینه این همه طلبکار بودن از آقایون از کجا میاد

حرف شمارو کاملا قبول دارم ولی خانم ها الان انقدر محق حق خودشونو میدونن و خودشونو یه آدم قربانی نشون میدن 

انگار عزت نفس از خانم ها گرفته شده

آره بعد هر سختی راحتیهمرسی از تشویقت الان جزوه رو پاره میکنم 😍😍😍😂😂😂

بدوووو🤣😍بعدا باید ریپلیم کنی بگییییی قبول شدم

با تومور مغزی  دارم زندگی میکنم و با قرص های کم یاب تو سرم نگهش داشتم و قطعا حوصله دعوا با شما دوست عزیز رو ندارم😘

متنتون پارادوکس شدیدی داره 

هم میگین زندگی طبیعی رو بگذرونید بچه داری کنید خونه داری کنید هم با قوانین ضد زن دولت مخالفت نکنید هم خودتونو تامین کنید ،هم شوهرتون خواسته ای نداشته باشید 

رسما میشه گفت مرد هستین

زنی که زایمان کرده بچه داری می‌کنه باید به بچه هاش رسیدگی کنه به خونه زندگی رسیدگی کنه به سرکار آقا رسیدگی کنه چطوری خودش خودش رو تامین کنه؟؟ یعنی زن برده می‌بینید شما که همه کار هارو با هم بکنه  و کار هم بکنه ؟؟چون  خونه هست و نمیتونه خودش خودشو تامین کنه باید بی انصافی بشه و حقی نداشته باشه تو زندگیش ؟؟چرا نباید دولت رو برای قانون زن ستیزانه که داره مورد انتقاد قرار نگیره ؟اگه یه مرد منو بکشه خانواده من باید پول بدن بهش تا مجازات بشه  به هیچ وجه ممکن حرفهات انسانی نیست

موافقم. با این ایران و این فرهنگی که داریم فقط زنهای بیشرف و به حساب زرنگ سود میکنن سر مردا کلاه میر ...

یه جوری شده مردا به راحتی به خودشون اجازه میدن به زن ها برچسب آهن پرست و پول پرستی رو بزنن

همین خانم ها بخوان جدا بشن حاضر نیستن یه تیکه کوچیک طلاشونو خونه ی شوهر جا بزارن ولی توقع دارن دارو ندار مردو ازش بگیرن چون اینا شدن زن مرد و براش بچه آوردن و براش آشپزی کردن 

باورت میشه من خجالت میکشم از این سبک معامله گری ها

شما معلومه تو خانواده ای بزرگ شدید که کم نداشتید که بخواید با این چیا توجه جلب کنید 

بنظرم عیب نداره که آقا دلش بخواد به نام خانوم کنه ولی دیگه خانم بیاد به کللل فامیل بگه کار خوبی نیست

منم بدم میاد زود میان با افتخار میگن😂🫠

تو این دنیا همه چی سمه فقط دوز مصرفش فرق داره!👌🏻