2777
2789
عنوان

من نمیتونم مادر بشم تا شوهرم راحت خرج خانم رو بده😪

| مشاهده متن کامل بحث + 5056 بازدید | 181 پست
بخدا واجب باشه دم نمیزنم مثلا شوهرم پناهی برنج و گوشت خریده من فهمیدم بروش نیاوردم گفتم عیب نداره وا ...

حق داری تو جاریت والا

باهم فکرکنید باشوهراتون جلسه بزارید این،مشکلو،حل کنید

مثلا فلان قد ماهیانه بدید بهشون دیگه کم بیارن نیارن پول خبری نیست 

شرط بزارید قبول نکردن بگید پول نارضایتی دارید میدید گناه گردن خودتون

آذین،ن  هستم،تعلیق شدم،،،اهل دعوا نیستم،مهربان باشیم،،، خدایاروزای آخره ،،،نزار ایمانم به بادبره،،،خدای کن رحم کن بهمون بحق حسین شهیدت
من همه این تاپیک و هم باور کنم اون قسمت فروش گوشواره رو هرگز هرچقدر شوهرت و برادرش پخمه و ذلیل خواهر ...

گوشواره برای شوهرش فروخته 

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من همه این تاپیک و هم باور کنم اون قسمت فروش گوشواره رو هرگز هرچقدر شوهرت و برادرش پخمه و ذلیل خواهر ...

باور کن ،ما لباس نداشتیم خودم و بچه هام شوهرم می گفت پول نداره بعدش از جایی متوجه شدم پول فرستاده واسه خواهرش لباس بخره 

اتفاقا برادر دوست من با زنش اینکار کرد دوستم ذوق میکرد می‌گفت زنشو کتک زد النگوهاش در آورد داد برای ...

واقعا تا این حد یه آدم بد زاته مطمعن باش خدا کسیو سر راه دوستت قرار میده که دوبرابر این بلا رو سر دوست بد ذاتت میاره وای چقدر ناراحت شدم😠😵

عجز نبود از قدر ورگر بود***جاهلی از عجز بدتر بود.اللهم عجل لولیک الفرج🌿💔اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💗🌺 

واقعا همچین موجوداتی پیدا میشن؟ 

خب عزیزم اگ قراره خونه شوهرت بشوری بپزی اعصاب خوردی هم بکشی خرجتم نده ک خونه پدرت خیلی بهتره:|

حداقل اعصابت اروم تره ی مدت برو قهر مهریه و همه حق و حقوقتم بگیر ازش😐

باور کن ،ما لباس نداشتیم خودم و بچه هام شوهرم می گفت پول نداره بعدش از جایی متوجه شدم پول فرستاده وا ...

چقدر شوهرهای نی نی سایتی ها اعجوبه هستن ماشالله این هارو از کجا پیدا میکنید😐

عجز نبود از قدر ورگر بود***جاهلی از عجز بدتر بود.اللهم عجل لولیک الفرج🌿💔اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💗🌺 

واقعا تا این حد یه آدم بد زاته مطمعن باش خدا کسیو سر راه دوستت قرار میده که دوبرابر این بلا رو سر دو ...

خبر ندارم دیگه ازش.چی بگم من که هرکس بلا سرم آورد ندیدم تاوانی بده 😔

عاشق کشورم ایران عزیزم هستم🌹
خبر ندارم دیگه ازش.چی بگم من که هرکس بلا سرم آورد ندیدم تاوانی بده 😔

عزیرم مطمعن باش از دنیا نمیره مگر اینکه تاوان بدن بیا بغلم🫂💔

همه شون همینن بعضی زرنگ هستن لو نمی رن بعضی ها ساده ترن لو میرن .بترس از شوهری که هنوز او نرفته 😂

چی بگم والا من از هفت سال پیش که عضو شدم دوتا شاخ رو سرم سبز شد تو نی نی سایت روز به روزم دارن بزرگتر میشن🤣🤣🤣🤣🤣