2777
2789
عنوان

من نمیتونم مادر بشم تا شوهرم راحت خرج خانم رو بده😪

| مشاهده متن کامل بحث + 5126 بازدید | 181 پست

اشتباه اصلی مادرشوهرته سر پیری و ...چه خجالت اور ،بدترش اینکه خرجشو از پسرت که خودش خانواده تشکیل داده بگیری!

خواهرشوهرت سنش کمه نوجوون هست درک نداره ولی از مادرشوهرت انتظار شعور میره

برو درخواست طلاق بده دعوا به پا کن بترسن ازت کولی بازی درار

از اول دیدی اینجور بودن؟؟و قبول کردی

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اقایون بهیچ وجه پیام یا درخواست دوستی ندن در غیر اینصورت برخورد میشه.خانمها باهماهنگی قبلی می پذیرم.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اشتباه اصلی مادرشوهرته سر پیری و ...چه خجالت اور ،بدترش اینکه خرجشو از پسرت که خودش خانواده تشکیل دا ...

مادرشوهر من خودش یاد دخترش میده بارها دیدم پیج وسایل ریخته به دخترش میگه به داداشت بگو بخره اخه اگه بدونید این زن چه ذاتی داره اسم مادر بهش نمیبندین

وای فوبیا گرفتم نکنه شوهرم خرج خواهراش کنه😂😂😂

در شرایط اسی که قرار بگیری می بینی اصلا هم خنده دار نیست

چه می دونم فدای سرم که خراب کردم منم بار اولمه که دارم زندگی می کنم
از اول دیدی اینجور بودن؟؟و قبول کردی

قبل ازدواج باهاش شرط کردم که تو نفقه بچه ات میدی خواهر و مادرت نمیتونم قبول کنم گفت خیالت راحت داداشش هست بهشون برسه

مادرشوهر من خودش یاد دخترش میده بارها دیدم پیج وسایل ریخته به دخترش میگه به داداشت بگو بخره اخه اگه ...

عزیزم فکر میکنن بچه اوردن تا اخرش بچه خودشونه حقشونه ازش بکشن فهم ندارن که خودش خانواده داره باید زندگی اسونی داشته باشه

به جای مادری باره اضافه میشن بعضی ها 

من همه این تاپیک و هم باور کنم اون قسمت فروش گوشواره رو هرگز هرچقدر شوهرت و برادرش پخمه و ذلیل خواهر ...

اتفاقا برادر دوست من با زنش اینکار کرد دوستم ذوق میکرد می‌گفت زنشو کتک زد النگوهاش در آورد داد برای من لپ تاپ خرید 

عاشق کشورم ایران عزیزم هستم🌹

چه شرایطی سختی ،مگه چند سالشه ،ظاهر ا مادر شوهر می گه به عنوان دختر خوانده بپذیر و بزرگش کن و شوهرش بده ،درد زایمان هم نمی کشی 😓آخه زنگوله پای طاووت 😓کاش زود بزرگ سه ازدواج کنه

چه شرایطی سختی ،مگه چند سالشه ،ظاهر ا مادر شوهر می گه به عنوان دختر خوانده بپذیر و بزرگش کن و شوهرش ...

دختر خونده هست جانم میگم یه شارژ برای دخترش نمیگیره