بچها من کم کم باید اماده بشم برم بیمارستان بستری شم واسه زایمان...چون دردام شروع نشده هنوز... اولین تجربمه و خیلی هم استرس دارم جوری ک میلرزم خانومایی که طبیعی بودین تجربه هاتونو میگین لطفا...چی بخورم خوبه..خیلی سخته؟؟؟ میشه دووم اورد چجوریه
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من توی زایمان زن داداشم همه لحظه ها کنارش بودم نگران نباش هی برات ماسک میذارن که توی اکسیژن ضد درد داره . هی کمرشو میمالیدم . باید سعی کنی تنفس شکمی داشته باشی بگه پرستارا بگی یادت میدن . نفس عمیق فراموش نشه خودتو سفت نکن شل بودن خیلی کمکت میکنه. درد داره مطمئنن من تجربه ندارم اما غیر قابل تحمل نیست . هر زمان حس کردی نفست داره سفت میشه داد بزن که خالی بشی. نگران نباش . من اون زمان برای شادی حضرت زهرا براش صلوات میفرستادم . اگه یادت بود ماهارو هم دعا کن
انشالله به سلامتی فارغ بشی....بیمارستان نزدیکه بهت ؟
اگر بیمارستان تو شهر زندگی خودت هست بزار درد هات شروع بشه و بیشتر بشه بعد برو زایشگاه...بدون درد بری بهت سخت میگذره...
با دل های مهربونتون برای شفای عاجل مادرم و دخترم دعا کنید🤲🙏❤لطفا به خاطر یه دختر کوچولوی سه ساله که مریض هم هست برای اینکه عمل مادرش به خوبی انجام بشه دعا کنید...🙏❤️