2777
2789
عنوان

اوردن بچه از پرورشگاه

| مشاهده متن کامل بحث + 528 بازدید | 64 پست

عزیزم چون پسر دارن، بهشون دختر نمی دن

از طرفی چون دختر هم دارن، پسر هم نمیدن

اصولا بچه ای که میاد با بچه خانواده هم جنسه

وزن فروردین  83 ،،،ولی شروع رژیم با وزن 80.900، در تاریخ ۱۴۰۲/06/25، وزن فعلی 71.300، هدف بعدی 70کیلو، هدف نهایی 67کیلو 

اصلا بهش نمیدن قوانین سختی داره دوست من با اینکه چند سال بچه دار نمی شد وضع مالیش هم خوب بود انقدر رفت و امد بهش دادن مخصوصا دختر بچه ها چون اکثرا دختر می خوان اونم نمیزارن بری انتخاب کنی یکی به انتخاب خودشون بهت میدن بعد کلی تحقیق

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست ❤من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 🌷

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بهتر نبود به جای عنوان کردنش تو اینجا میرفتین حضوری از خود پرورشگاه سوال میکردید اسنجا اینقدر حرفای ...

خواهرم ب کسی نگفته من میدونم فقط و اینجا همه ناشناسن پرسیدم ضمنا دختربچه۹ساله مسلما خودش میدونه ک بچه اینا نیست و باید کنار بیاد با پدرومادر جدیدش

لطفا برای رسیدن ب حاجتم دعام کنید انشالا حاجت روا بشید 

شنیدم الان راحت  به سرپرستی میدن.

قبلنا فقط به کسایی که بچه نداشتن یابچه دار نمیشدن  به سرپرستی میداد بهزیستی.الان ایقد بچه های بی سرپرست تو پرورشگاه و بهزیستی زیاد شده که به کسایی که بچه هم‌دارن میدن.مثل اینکه شرایط فراهمتر شده.

🖤  پسرعزیزم ،به پهنای صورت برات گریه کردم غمو هدیه کردم به قلبم برات نذر کردم بمونی تا تسکین شه دردم 🖤همیشه یه زخمی باهامه که هیچ وقت دیگه خوب نمیشه،کسی جات نمیاد چون اینقدر مثله تو محبوب نمیشه🖤چجوری تونستی نمونی تا من اشک نریزم ،خدا دید که مردم تا گفتی خدافظ عزیزم🖤
خیلی مهربون و دل رحمه

منم خیلی دلم میخواد ی نوزاد بیارم ولی واقعا میترسم در آینده نتونم اونو مثل بچه های خودم دوست داشته باشم. بچه های خودمو اگه دعوا کنم بچه های خودمن ولی اون بچه یکی دیگه اس باید بیشتر بهش محبت بشه. خیلی وقتا بهش فکر میکنم ولی بعدا با خودم میگم بشین سرجات باز جو گرفتت!!!

برای بچه 9 ساله اینقدر هم سخت نیست.الان شرایط راحتتر شده مثل قبل نیست.مخصوصا که کمتر کسی بچه سن بالاتر را میخواد. ولی اول باید خودشون و بچه ها برن مشاوره که از خواستشون مطمئن بشن که یموقع اون بچه نیاد و بعد از ی مدت بدتر ضربه بخوره.ی موقع پشیمون بشن از کارشون. البته فکر کنم بچه رو هم اول 6 ماهه میدن و بعد از 6 ماه قطعی میشه ولی سن ی دختر 9 ساله خیلی حساسه باید کاملا مطمین بشن که میتونن فرق نزارن یا نه. و گرنه که کار خیلی خوبیه.

باز دخترش با اون دعواش بشه دخترش میگه بیرونش کن بیرونش میکنه، دخترش بچه است باید با شوهرش مشورت کنه ...

این چه حرفیه گلم؟!میخاد عین دوقلوها بهشون رسیدکی کنه شماخواهرمنو میشناسی ک تهمت میزنی؟!

:) هر وقت اسم پرورشگاه میاد 

یادم به این میاد. دختر خالم فوق چشم شوهرش هم فوق قلب

بهشون بچه ندادن دادن به یه خونواده کارگر:)

چرا؟ چون مسیحی بودیم🙂

الان بچه واقعا کجا خوشبخت تر بود🥲😀

ارتودوکس☦❤⛪           👩‍⚕️دانشجوی پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران(آینده)👩‍⚕️سال دیگه تاپیک قبولیمو میزنم قطعا✌💟دختری که واسه استقلالش و رسیدن به هدفش تلاش میکنه💟  به امید رسیدن به آرزو هام😍 طرفدار پر و پا قرص هشدار برای کبرا ۱۱🤌👮💙میشه اگر امضامو خوندی برام آرزوی موفقیت کنی💙به نام خداوند رنگین کمان🖤بچه ها نخندینا🖤بارون اومد و یادم داد🖤مهاجر آینده به آمریکا🗽تاپیک مهاجرتمو قطعا حداکثر تا ۷ سال دیگه میزنم🌎❤🗽

طرف جو گیر شدهپس فردا میگه شوهرم ب دختره چشم داره شک دارم و ۰۰

شوهرش اصلا اینجور نیست شاید از معدود مردایی باشه ک فرشته س در قالب انسان!

خواهرم ب کسی نگفته من میدونم فقط و اینجا همه ناشناسن پرسیدم ضمنا دختربچه۹ساله مسلما خودش میدونه ک بچ ...

همین ناشناس ها چیا که نگفتن شماهم همینا رو غیر ارادی انتقال میدی به خواهرت بعد یه نفر هم گه میخواد کار خیر کنه با این همه افکار منفی پشیمون میشه

نیازی نیست یه ملک کامل بزنن در حد یکی دو دونگ کافیه . عدم سو پیشینه و اعتیاد ..... 

گروهی توی ایتا هست در خصوص مشکلات چشمی مثل کلوبوم لرزش میکروفتا ......در صورت تمایل درخواست دوستی بدبد 
باید ی ملک به نامش کنه چون بر اساس قانون فرزند خوانده ارث نمیبره و‌اینطور می‌خوان که بچه بی پشتوانه ...

همچین چیزی نیست که ملک به نام بشه، تمکن مالی خانواه بررسی میشه و داشتن بیمه 

وزن فروردین  83 ،،،ولی شروع رژیم با وزن 80.900، در تاریخ ۱۴۰۲/06/25، وزن فعلی 71.300، هدف بعدی 70کیلو، هدف نهایی 67کیلو