کسی میدونه شرایطش چیه؟خواهرمن وصغیت مالی خوبی داره یه دختر۹ساله داره با ی پسر۵ساله و میگه دخترم همش میگه کاش ی خواهر داشتم همسن خودم یعنی دوقلو بودیم خواهرم میگ ب حرفش ک فکر میکنم میگم شاید بد نباشه یه دخترو بیارم بزرگ کنم هم اون صاحب پدرومادر و خانواده بشه هم آرزوی دخترم براورده بشه ب نظرتون اگ بخاد ی دختر۹ساله از پرورشگاه بیاره بهش میدن؟؟
لطفا برای رسیدن ب حاجتم دعام کنید انشالا حاجت روا بشید
اصلا بهش نمیدن قوانین سختی داره دوست من با اینکه چند سال بچه دار نمی شد وضع مالیش هم خوب بود انقدر رفت و امد بهش دادن مخصوصا دختر بچه ها چون اکثرا دختر می خوان اونم نمیزارن بری انتخاب کنی یکی به انتخاب خودشون بهت میدن بعد کلی تحقیق
من حسابم ز همه مردم این شهر جداست ❤من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 🌷
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
قبلنا فقط به کسایی که بچه نداشتن یابچه دار نمیشدن به سرپرستی میداد بهزیستی.الان ایقد بچه های بی سرپرست تو پرورشگاه و بهزیستی زیاد شده که به کسایی که بچه همدارن میدن.مثل اینکه شرایط فراهمتر شده.
🖤 پسرعزیزم ،به پهنای صورت برات گریه کردم غمو هدیه کردم به قلبم برات نذر کردم بمونی تا تسکین شه دردم 🖤همیشه یه زخمی باهامه که هیچ وقت دیگه خوب نمیشه،کسی جات نمیاد چون اینقدر مثله تو محبوب نمیشه🖤چجوری تونستی نمونی تا من اشک نریزم ،خدا دید که مردم تا گفتی خدافظ عزیزم🖤
منم خیلی دلم میخواد ی نوزاد بیارم ولی واقعا میترسم در آینده نتونم اونو مثل بچه های خودم دوست داشته باشم. بچه های خودمو اگه دعوا کنم بچه های خودمن ولی اون بچه یکی دیگه اس باید بیشتر بهش محبت بشه. خیلی وقتا بهش فکر میکنم ولی بعدا با خودم میگم بشین سرجات باز جو گرفتت!!!
برای بچه 9 ساله اینقدر هم سخت نیست.الان شرایط راحتتر شده مثل قبل نیست.مخصوصا که کمتر کسی بچه سن بالاتر را میخواد. ولی اول باید خودشون و بچه ها برن مشاوره که از خواستشون مطمئن بشن که یموقع اون بچه نیاد و بعد از ی مدت بدتر ضربه بخوره.ی موقع پشیمون بشن از کارشون. البته فکر کنم بچه رو هم اول 6 ماهه میدن و بعد از 6 ماه قطعی میشه ولی سن ی دختر 9 ساله خیلی حساسه باید کاملا مطمین بشن که میتونن فرق نزارن یا نه. و گرنه که کار خیلی خوبیه.
یادم به این میاد. دختر خالم فوق چشم شوهرش هم فوق قلب
بهشون بچه ندادن دادن به یه خونواده کارگر:)
چرا؟ چون مسیحی بودیم🙂
الان بچه واقعا کجا خوشبخت تر بود🥲😀
ارتودوکس☦❤⛪ 👩⚕️دانشجوی پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران(آینده)👩⚕️سال دیگه تاپیک قبولیمو میزنم قطعا✌💟دختری که واسه استقلالش و رسیدن به هدفش تلاش میکنه💟 به امید رسیدن به آرزو هام😍 طرفدار پر و پا قرص هشدار برای کبرا ۱۱🤌👮💙میشه اگر امضامو خوندی برام آرزوی موفقیت کنی💙به نام خداوند رنگین کمان🖤بچه ها نخندینا🖤بارون اومد و یادم داد🖤مهاجر آینده به آمریکا🗽تاپیک مهاجرتمو قطعا حداکثر تا ۷ سال دیگه میزنم🌎❤🗽