2777
2789
عنوان

اوردن بچه از پرورشگاه

| مشاهده متن کامل بحث + 528 بازدید | 64 پست
این چه حرفیه گلم؟!میخاد عین دوقلوها بهشون رسیدکی کنه شماخواهرمنو میشناسی ک تهمت میزنی؟!

من فقط میگم اگه خودم بچه بیارم از پرورشگاه و خودم هم بچه داشته باشم باید سعی کنم عادل باشم چون هرکاری هم بکنم بازم بچه خودمو بیشتر دوس دارم باید مواظب رفتارم باشم 

همچین چیزی نیست که ملک به نام بشه، تمکن مالی خانواه بررسی میشه و داشتن بیمه و شرایط فرهنگی و سو پیش ...

من چند تا نقطه گذاشتم پایان جمله ام ک یعنی شرایط دیکه هم داره . فقط اشاره به این کردم نیازی ب ملک کامل نیست 

گروهی توی ایتا هست در خصوص مشکلات چشمی مثل کلوبوم لرزش میکروفتا ......در صورت تمایل درخواست دوستی بدبد 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من فقط میگم اگه خودم بچه بیارم از پرورشگاه و خودم هم بچه داشته باشم باید سعی کنم عادل باشم چون هرکار ...

منم همینم بچه خودمو بیشتر دوست دارم ولی خواهرم نمیدونم انشالا هرچی خیره پیش بیاد

لطفا برای رسیدن ب حاجتم دعام کنید انشالا حاجت روا بشید 

بچها ممنون از همتون فهمیدم چون دوبچه پسرودختر داره اصلا بهش بچه نمیدن پس بااجازتون تاپیکو قفل میکنم دعوانشه

لطفا برای رسیدن ب حاجتم دعام کنید انشالا حاجت روا بشید