2777
2789
عنوان

امشب قلبم مچاله شدددد از تاپیک اون آقا😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 2766 بازدید | 147 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من شوهر م زده انگشتمو شکونده تمام اموالشو زده بنام زنداداشش خدایی کی قبول میکنه؟ دوساله قهرم اومدن خ ...

ببین من بخاطر کسی طلاق نمیگیرم فقط بخاطر خودم بعد خانوادمم پشتوانمن میچن زجر نکش برگرد خونه خودمون نوکرتم هستیم

اره من ک به اون رو نمیدم میگم گورتو گم کن من دیگه مادرم و ال و بل میگم من خوشبختم فلانم اما همرو الک ...

حالا مطمئنی با اون خوشبخت میشی؟

چادرت را بتکان روزی ما را بفرست/ای که روزی دوعالم همه از چادر توست 🙏ای وای مادرم🖤😭

ببین من بخاطر کسی طلاق نمیگیرم فقط بخاطر خودم بعد خانوادمم پشتوانمن میچن زجر نکش برگرد خونه خودمون ن ...

دلیلشون چیه ویادلیلت چیه که برگردی 

شوهرت چه مشکلی داره؟

الهم عجل لولیک الفرج💚میشه برای حل مشکلاتم یه صلوات بفرستید💚💚💚شده ازدردبخندی که نبارد چشمت؟؟؟😔من در این خنده ی پرغصه مهارت دارم😔مرادردیست اندردل که گرگویم زبان سوزد 😔وگردم درزنم ترسم که مغز استخوان سوزد😔منجم کوکب بخت مراازبرج بیرون کن😔که من کم طالعم ترسم زآهم آسمان سوزد😔😭
من چی؟ من گناه ندارم؟ زندگی بدون عشق اصلا زندگی نیست

شما نباید ازدواج میکردی شوهرت حق داشت با زنی ازدواج کنه که حداقل پای عهد و پیمانش بمونه اون بچه هم حق داره که ناخواسته اومده تو این دنیا....من دوستم با شوهرش مشکل داره یه دختر داره به اسم پرارین عشق سابقش که هر دومون مثل هم تو دانشگاه عاشق شدیم تو اینستا پیداش کرد گفت بهش با خانمش مشکل داره دوستم رو میخاست دوستم هم با وجود علاقش باز گفت نه برو من دیگه دوست ندارم من و دوستم با هم سال۸۱ عاشق شدیم و سال۸۳ جدا شدیم خیلی خاطره خوش داشتیم چون بخاطر رشته تحصیلی‌ مون که عملی بود با همکلاسیامون سفر حتی شمال هم رفتیم اونقدر خاطره خوش داشتیم....ولی اون زمان تموم شد الان ما چهار تا چهار زندگی مشترک و فرزند داریم و باید پای عهدمون بمونیم اگه نمونیم نامردیه ما اگه نمیتونستیم زندگی مشترک تشکیل بدیم نباید ازدواج میکردیم که یه نفر رو بدبخت کنیم این بی انصافیه

🌈 متاهل و پایبند به زندگی مشترک💍درخواست دوستی آقایون⛔️

نه اما یسری رفتارهاش آزارم میده

عزیزم زندگی همینه هیچکس کامل نیست ،به نظرم بشین فکر کن طلاق که گرفتی حتی اگه بااون اقا هم ازدواج کنی زندگی وآینده بچهات خراب میشه چون شوهرت مشکل جدی نداره که بخوای جدابشی اما چون دوسش نداری نمیتونی تحملش کنی

زندگیتو خراب نکنعاشق همسرت و بچه ات باشاون مرد اگر مرد بود الان بهت پیام نمی‌داد تا عذاب بیشترت رو ب ...

زندگیمو بخاطر اون نمیخوام ب هم بزنم من از روز اول ب همسرم گفتم برو من دوستت ندارم اما نرفت ی بچه ام گذاشت رو دستم اما همسرم از زندگی با من عذاب میکشه دوست دارم بره پی خوشبختیش منم تنها با بچم زندگی کنم