همون ک بعد از ده سال ب یاد عشق اولشهه 😭 وای خدا منم دارم پر پر میشم اما دورم ی زندانه ،، منم ۱۳ سال پیش عاشق شدم ،، الان ازدواج کردم و بچه دارم اما طرفم تو اینستا منو پیدا کرده و میگ بدون تو نمیتونم اما من مادرم و نمیتونم دیگ برم ولی خودمم دیوانه وار عاشقشم اصلا یوقتایی تو زندگیم به جایی میرسم ک فقط خودکشی راحتم میکنه دارم خفه میشم از دوریش نمیدونم چیکار کنم هرچی به همسرم میگم جدا بشیم قبولنمیکنه ،،
فقط انسان باید خودش بخواد تا زندگیش بهتر بشه باید تلاش کنی وگرنه اون آقای عاشق هم شوهرت بود شاید خیلی بدتر از این فعلی بود زندگیت بخاطر این افکار و اوهام خراب نکن خودت هیچ بچت چ گناهی کرده که بره زیر دست ناپدری
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
شما بچه دارین دیگه😐وقتی تصمیم گرفتی بچه دار بشی یعنی ی جاهایی باید از خودت بگذری چون مادری اونم دوبار بچه آوردی بعد الان یادت افتادع؟نمیتونسی قبل بچهدار شدن طلاق بگیری ؟
طلاق بگیری ک چی بشه؟پسره مادرشو کتک زده که معلوم نیست تورو چیکار میکرد 😐فکر کردی طلاق بگیری خبریه؟بشین تو خونت عاقل باش بچه هاتو بزرگ کن ،عشق تو اوناست تربیت و رشد اوناست.
نمیشه به خودم بیام ،، دارم زندگی میکنم بخاطر بچم اما ب سختیی اگر میشد مثل دوتا دوست کنار هم زندگی می ...
الان همه شدن حضرت مریم انگار هیچ اشتباهی تو زندگیشون نداشتن ناراحت نباش من درکت میکنم ولی توام مجبوری بخاطر بچه ات تحمل کنی چون اگه طلاق هم بگیری مطمین باش اون پسر تورو نمیگیره من بارها همچین اتفاقی دیدم پسره اصلا غیب شده تو سعی کن ب شوهرت محبت کنی دوسش داشته باشی یعنی شوهرت هیچ نکته مثبتی ندارع؟
شاید اما دیگ حداقل همسزم به خوشبختی میرسه من ک دیگه از خودم گذشتم
عشق کیلویی چند عزیزم یه تارموی بچه هاموباکل مردهای دنیا عوض نمیکنم
فکر نکنی عاشق نشدم منم عاشق شدم 23سال پیش الان هم بهش فکر میکنم چون یه اتفاق خوب توزندگیم بود که به خاطره تبدیل شده هروقت یادش بیفتم براش آرزوی خوشبختی و سلامتی میکنم
الهم عجل لولیک الفرج💚میشه برای حل مشکلاتم یه صلوات بفرستید💚💚💚شده ازدردبخندی که نبارد چشمت؟؟؟😔من در این خنده ی پرغصه مهارت دارم😔مرادردیست اندردل که گرگویم زبان سوزد 😔وگردم درزنم ترسم که مغز استخوان سوزد😔منجم کوکب بخت مراازبرج بیرون کن😔که من کم طالعم ترسم زآهم آسمان سوزد😔😭