2777
2789
عنوان

امشب قلبم مچاله شدددد از تاپیک اون آقا😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 2570 بازدید | 147 پست
میفهمتت الان تا حدی هنوز اون حس تو دلت مونده چون الانم علاقه به شوهرت نداری .میخوای هر طور شده باور ...

نمیشه به خودم بیام ،، دارم زندگی میکنم بخاطر بچم اما ب سختیی اگر میشد مثل دوتا دوست کنار هم زندگی میکردیم حرفی نداشتم اما نیاز جنسی اون برام خیلی سخته 😭 متاسفم برای کسایی ک اینجا میان برای من تاسف میخورن امیدوارم براشون پیش بیاد

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اون بیرون هیچ خبری نیست دو دستی شوهرتو بچسپ

گذشته تم رها کن بزار توی  همون ۱۳سال پیش بمونه اگه با اون آقا حرف نمیزدی هیچوقت اون حس دوباره تو وجودت جون نمیگرفت بلاکش کن 

تویی که داری این متنو میخونی،                     آره آره دقیقااااا با خودتم!                         امیدوارم یه شب بیاد که از خوشحالی تا صبح خوابت نبره💖💞
نمیشه به خودم بیام ،، دارم زندگی میکنم بخاطر بچم اما ب سختیی اگر میشد مثل دوتا دوست کنار هم زندگی می ...

الان واقعا اذیتی 

نه به خودت آسیب بزن 

نه شوهرت 

بیچاره چه گناهی کرده 

هر طور شده بهش بگو جداشو 

ولی هرگز به سمت اون مرد نرو 

اینو یادت نره 

اون گرگی در لباس میشه 

که اومده تو زندگی زن شوهر دار 

خلاصه مراقب باش

ناشنوا باش وقتی کهـ به آرزوهای قشنگت میگن محالهـ💘🍀✨ ️ خدا چه قشنگ میگه: اگر عالم و آدم مخالفت باشن! فقط کافیه من بخوام... میرسونمت، مطمئن باش(:✨🫶🏻️ 

از ته دلم آرزو میکنم تو جایگاه من قرار بگیری تا یاد بگیری برای کسی تاسف نخوری مریم مقدس

نفرین نکن خانم محترم من غلط بکنم مثل تو بشم خدا اون روزو نیارع 

هیچگاه چشمانت را برای کسی مفهوم نگاهت را نمی فهمد گریان نکن.

۲۲ سال پیش عاشق همکلاسی دانشگاهم شدم حسادت دوستام ما رو از هم جدا کرد تا چهارسال بعد به پام موند ولی دیگه برای من تموم شده بود باوجودیکه دوسش داشتم سال نود اتفاقی تو بانک نزدیک خونه مادربزرگم دیدمش گفت یه ساله ازدواج کرده و ازم دلخور بود ولی من بهش فهموندم که همه چی واسم تموم شده و آرزوی خوشبختی کردم واسش چون عاشقش بودم اون زن داشت و حق اون زن خیانت شوهرش نبود اون باید میرفت و زندگی می‌کرد منم سه سال بعدش ازدواج کردم به همسرم گفتم عاشق بودم چون حق طبیعیش بود بدونه الان زندگیم رو با تمام مشکلات و کاستی هاش و فرقهایی که شوهرم با کسی که دوسش داشتم دوست دارم و دلم میخاد شوهرم و پسرم همیشه سلامت کنارم باشن.اون یه احساس پاک بود که هیچوقت کهنه نمیشه و یه خاطره خوش از جوونی منه ولی هر کدوم از ما ازدواج کردین و متعهد به کسی دیگه کاش همه اونایی که میگن عاشقن واقعا بفهمن عشق و دوست داشتن با خودخواهی فرق داره عشق یعنی از خودت بگذری و بذاری اون بره و کنار همسرش خوشبخت بشه و تو هم پای عهد و پیمان با شوهرت وایسی این عشقه ولی چیزی که بعضیا میگن فقط خودخواهیه نه عشق

🌈 متاهل و پایبند به زندگی مشترک💍درخواست دوستی آقایون⛔️

تو دو هوائه شدی 

هواییت کرده 

قسمت هم بودید مطمئن باش از کنار هم رد نمیشدید

تروخدا نکن خیانته

خیانت توجیح نداره 

بچت گناه داره

متاهل و قطعا متعهد ، درخواست دوستی چه خانوم چه اقا رد میشه درخواست ممنوع ❌ یابو جان پرنسسعلی درخواست نده ❌  خدایا خودت درجریانی دیگه 💔🥀 دخترم نور قلبم امید زندگیم ❤️

۲۲ سال پیش عاشق همکلاسی دانشگاهم شدم حسادت دوستام ما رو از هم جدا کرد تا چهارسال بعد به پام موند ولی ...

درود بر شرفت ❤

تویی که داری این متنو میخونی،                     آره آره دقیقااااا با خودتم!                         امیدوارم یه شب بیاد که از خوشحالی تا صبح خوابت نبره💖💞
راستش اونموقع خیلی بچه بود بعد اینکه من ازدواج کردم فهمیدم مادرش و کتک زده بخاطر من ،،، نه من خودم ب ...

ذوق کردی ؟ 😐

خاک برسرش که مادرشو زده عوضی

متاهل و قطعا متعهد ، درخواست دوستی چه خانوم چه اقا رد میشه درخواست ممنوع ❌ یابو جان پرنسسعلی درخواست نده ❌  خدایا خودت درجریانی دیگه 💔🥀 دخترم نور قلبم امید زندگیم ❤️